Det beste sextidspunktet

Misliker du morgensex? Da bør du ta en titt her.

Det beste sextidspunktet
Det beste sextidspunktet
Publisert Oppdatert
Ifølge en ny studie ved Harvard University er kvinners døgnrytme litt annerledes enn menns, og de er biologisk konstruert for å være energiske om morgenen, men helt utslitte før de går til sengs. Og ved å alltid tvinge kroppen til å ha sex om kvelden før man skal sove, går kvinner faktisk i mot sin egen rytme.

Les også: Krydre med telesex

Les også: Verbal i sengen

Les også: Se bra ut i sengenSå hvis kroppen vår egentlig ønsker sex om morgenen, hvorfor gjør vi ikke det oftere da?

Eksperter sier at kvinner ofte unngår morgensex fordi de ikke føler seg bra med tanke hvordan de ser ut, ånden sin, eller fordi de umiddelbart går i jobbmodus ved å sjekke mobilen eller e-post når de våkner. Har man i tillegg sovnet litt for sent prioriterer de fleste et kvarter ekstra med søvn istedenfor å invitere partneren med på morgensex.

Men, du kan alltids snu om på vanen og lære å nyte sex tidlig på dagen.

Dropp pysjamasen

Når du legger deg om kvelden, vær naken og sørg for at han også sover naken. Forsøk å koble helt ut og kos godt med partneren din før dere sovner. Når dere våkner neste morgen, har begge en kropp som er mer innstilt for sex. Prøv selv!

Mørkt soverom

Sansene våre forsterkes i mørket, og det å føle og kjenne på hverandre, kontra å først og fremst bruke synet, er noe som vil tenne begge.

Fokusere på nakke, brystvorter og skuldre

Vi våkner med morgenånde, slik er det bare! Plages dere av det kan en tyggegummi ta brodden av det verste. Benytt også gjerne muligheten til å kysse hverandre på andre steder enn munnen, for eksempel nakke, ører, brystvorter og skuldre.

Oralsex

Oralsex er praktisk og deilig på mange måter når man har det travelt. Man trenger ikke bruke så lang tid på forspill i sengen. Dessuten får han lett orgasme på denne tiden av døgnet med munnsex hvis dere bare tid til en kjapp en. Sørg for å ta en god dusj sammen kvelden før, så er dere rene nok!

Kilde: Cosmopolitan.com Sovende-par220.220x350

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning