Mislykket date

Dropp all den unødvendige grublingen en gang for alle, og kom deg videre!

Mislykket date
Mislykket date
Publisert Oppdatert
Å bevege seg i datingverdenen er ikke alltid like uproblematisk. I alle fall ikke når du føler at daten tilsynelatende var vellykket, men så hører du ikke mer fra han. Hva skjedde?

Les også: Unngå klein date

Les også: Klar for å bli dumpa?

Les også: Derfor dør forholdet


Det er vanlig å spekulere rundt hva som gikk galt. Kanskje ringer du en venninne, og gir et grundig referat av kvelden. Og stiller det uunngåelige spørsmålet; hva gikk galt?

Men hvordan skal hun kunne vite det? Hun har aldri møtt han, og du selv kjenner heller ikke vedkommende særlig godt. Det er med andre ord ikke noe poeng i å gruble over situasjonen, for så å gå til andre for svar du selv ikke finner.

Vi er stort sett ikke så fornøyd med de svarene venner kommer med heller, da de har en tendens til å føre til ytterlige spekulasjoner. Kommer han til å ringe? Bør du ringe han? Når skal du i såfall ta kontakt igjen?

Slitsom overanalysering
Kanskje føler du for å ta kontakt med flere venner, for å få nye synspunkt. Resultatet blir en hel masse analysering og spekulasjoner, som i realiteten ikke fører til noe. Du finner ikke noe fasitsvar av å gruble. Du bør derfor komme deg ut av dette slitsomme mønsteret først som sist!

For sannheten er at den eneste måten du kan finne svar på, om du virkelig ønsker det, er å kontakte daten igjen. Du kan ganske enkelt invitere til ny date. Hvis vedkommende ikke svarer på henvendelsen eller svarer nei, er det i grunn ikke så mye mer å spekulere i. Da er han ganske enkelt ikke interessert, og ikke rett mann for deg. Det trenger ikke å være noe spesielt du har sagt eller gjort, noen ganger stemmer ikke kjemien.

Du vil spare mye tid og energi på å ta kontakt, og så bli ferdig med det. Det er også viktig å evne å lære av sine feil, og så gå videre. Oppfordre venninnegjengen til å hjelpe hverandre med å komme ut av «analyseringsmodus». Det er nemlig lett å analysere ihjel en situasjon, noe som er både slitsomt og lite konstruktivt.

Kilde: Askmen.com date_hoyde

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning