Klar for å bli dumpa?

Her er varseltegnene du kan se etter...

Publisert Oppdatert
Føler du at det er noe som skurrer mellom deg og kjæresten for tiden? Kanskje ligger noe mer bak..

Er du sammen med en mann som ikke liker å ta initiativ til dypere samtaler i et forhold, kan det føles som et sjokk når hvis først velger å gjøre det slutt med kjæresten. Det mener iallefall nettstedet Cosmopolitan.com.

Les også: Overraskende pornofakta

Les også: Kjærlighet på prøve

Les også: Derfor er han utroNettsiden presenterer et par punkter du kan se etter dersom du er i tvil:

1. Han er jobber mer

Når et forhold er i ferd med å ta slutt, hender det at den misfornøyde parten tar på seg mer jobb for å kompensere. Dette gir han gjerne bedre selvfølelse siden han sansynligvis er lei for at forholdet med kjæresten er vanskelig. I tillegg er jobben hans stedet han får fri fra deg - og samtidig kan få bedre selvfølelse.

2. Han slutter å invitere deg med

Når dere først ble sammen ville han introdusere deg til vennene sine, men om han tenker at forholdet er i ferd med å ebbe ut, vil han foretrekke å finne på ting uten deg. Ofte er det så enkelt.

3. Nøytrale samtaleemner

Om du har lagt merke til at dere snakker mer om overfladiske emner som nyheter og været enn dypere temaer, kan dette også være et tegn på at han tar mer avstand fra deg.

4. Han snur seg bort

Ser dere en film sammen på sofaen og kroppen hans er vinklet bort fra deg kan det hende at han ubevisst sender deg signaler om at han ikke føler behov for å være intim med deg. En mann som elsker deg og kjenner nærhet til deg, vil ubevisst ta initiativ til å være nær deg. Dette er også en kjent teknikk kroppspråkeksperter bruker for å synse om kjendispar på den røde løperen er harmoniske og lykkelige - eller om forholdet skranter.

5. Han kontakter deg ikke lenger

Er det slutt på de søte, små kosemeldingene fra han? Ingen godnatt-melding lenger, eller ingen melding om at han tenker på deg lenger? Da er det noe som ikke stemmer...

6. I offentligheten

Merker du at han ikke kysser deg eller holder deg i hånden blant andre lenger? At det virker som han synes det er vanskelig å vise at dere to er sammen? Da kan det hende at han har behov for å vise andre at dere snart ikke er et par lenger. Ekspertene mener at han ubevisst forteller deg, seg selv og resten av verden at fremtiden hans uten deg er i ferd med å bli en realitet.

Kilde: Paul Dobransky, MD, redaktør for magasinet "Men's Happiness" og forfatter av boken "The Secret Psychology of How We Fall In Love". Forhold220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning