- Ingen menn liker grinete damer

Kvinneguidens nye herreekspert forteller om drømmedamen.

- Ingen menn liker grinete damer
- Ingen menn liker grinete damer
Publisert Oppdatert
For mange kvinner er det spennende å vite hva menn egentlig synes om oss. Derfor har Kvinneguiden fått sin egen "herreekspert" til å uttale seg om temaer som mange kvinner kan være opptatte av.

Vi starter med å spørre bloggeren Vargas om hva han tror er det aller viktigste for menn når de leter etter en kvinnelig make; utseendet eller personligheten?

- Dette spørsmålet er en av de store utfordringene for alle par, det å finne den rette. Menn som vil ha en make, kjæreste eller kone bruker alle mulige måter å finne den rette på. De aller fleste menn går etter utseendet som første prioritet. Så får personlighet og kjemi vise seg etterhvert, mener bloggeren.

Misforståelse blant kvinner

Vargas, som skriver mye om relasjonen mellom kvinner og menn på sin blogg, tror samtidig at kvinner har misforstått en del med tanke på hva de tror menn blir tiltrukket av;

Les også: Dette tenner gutta

Les også: Særdeles dårlig date

Les også: Dating på avstand- Jeg er rimelig sikker på at de fleste menn synes silikonpupper er turn-off. De fleste menn elsker pupper, men silikon er ikke bra. Det er forståelig at kvinner som har svært små pupper ønsker å forstørre de, men ikke endre fra ekte til silikon, mener Vargas.

Bloggeren Vargas

  • Kvinneguidens Herreekspert deler små og store tanker rundt relasjoner mellom kvinner og menn, helse, økonomi og samfunn.

  • Vargas har en blogg som vil overraske deg, glede deg og engasjere deg. En blogg om livet, om døden og det i mellom.Bloggeren tror også at mye sminke er en annen stor misforståelse når det handler om hva menn synes ser bra ut på kvinner.

- Det er ikke bra, jenter! Jeg tror svært mange menn ønsker at kvinner skal pynte seg, men at overdreven bruk av sminke virker mot sin hensikt, sier han.

Heller frodig enn tynn

Et annet punkt bloggeren har lyst å understreke er dette han kaller en myte:

- Det er en myte at menn ønsker seg "fotomodell-tynne" kvinner. De fleste menn ønsker seg frodige damer, med pupper, rumpe og lår. Heller frodige enn for tynne. Øynene er sjelens speil. Jeg tror menn setter pris på en kvinne med vakre øyne som i tillegg kan gi tegn på hun har det bra. Det vises veldig godt i hennes øyne om hun ikke har det, at det er glimt av glede og livsgnist har stor betydning etter min mening, sier han.

Ved siden av utseendet, synes Vargas at det er viktig å understreke det faktum at mange menn finner det tiltrekkende hos en kvinne at hun er ydmyk og forsiktig, ikke har overdreven bruk av selvtillit og "tror at hun er noe".

- Kvinner som tror de er deilig, er ofte ikke det i menns øyne. Hun bør heller ikke tjene mer penger enn mannen. Det skremmer menn fordi det ligger i ryggmargen på menn at de skal være hovedforsørgere, mener bloggeren som til slutt understreken viktigheten av positivitet;

- Ingen menn liker grinete damer!

Les mer på bloggen Vargas12.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen