Særdeles dårlig date

Faresignalene som viser at han er helt feil type for deg.

Særdeles dårlig date
Særdeles dårlig date
Publisert Oppdatert
Hvis du skal på første date med fyren du kun har hatt kontakt med på nett eller over telefonen, har nok forventningene fått tid til å bygge seg opp. Men, et møte ansikt til ansikt kan snu opp-ned på alt sammen, bare på et øyeblikk!

I begynnelsen


Helt i starten av et møte med den nye mannen, er det lett å henge seg opp i masse detaljer siden det er da førsteinntrykket dannes. Noe kan være svært tydelig, noe kan komme frem etter flere møter.

Les også: Avslør pliktkysset

Les også: Når han er utro

Les også: Skummel smalltalkNettstedet Cosmopolitan.com presenterer noen eksempler på dette:

"La oss ha sex"

Av og til kan man merke ganske raskt at fyren man møter først og fremst bare er interessert i å ha et seksuelt forhold til deg. Noen er derimot flinkere til å dekke over dette med god smalltalk, mens andre ikke er like dyktig på å skjule sine intensjoner. Så dersom spørsmål som "hva liker du i sengen?" kommer før "hva driver du med på fritiden?", er det ganske greit å kalle en spade for en spade og takke for seg.

Du føler deg ikke spesiell

Din fremtidige kjæreste skal støtte deg og elske deg. Han skal få deg til å føle deg spesiell og som den vakreste, mest intelligente og fantastiske kvinnen i verden. Om han ikke får deg til å føle deg spesiell, er det på tide å reevaluere hvordan han egentlig får deg til å føle.

En-gangs-flørt

Det er utrolig mange kvinner som misforstår menns intensjoner og tror at "et møte" er en date og ikke bare et 'one night stand'. Men, om en mann virkelig er interessert i deg, vil han invitere deg på en skikkelig date fremfor å slå på tråden klokken 2 lørdagsnatt for å "møte" deg.

Han prater om andre damer

Enten han ikke klarer å slutte å snakke om sin kollega, yogatrener eller "venninne"; om fyren prater i vei om en annen kvinne, kan det hende at han er følelsesmessig utro mot deg. Og da er det bedre å ta hintet og avslutte alt på et tidlig tidspunkt.

Han holder tilbake

Merker du at han ikke deler alt med deg? Synes du det er vanskelig å bli skikkelig kjent med han og den personen han er? Om du virkelig har forsøkt å bli kjent med han og stilt han gode spørsmål uten å være for masete, og fremdeles ikke har kommet noen vei, er det iallefall ikke særlig interessant å være med ham i lengden.

Tekstmeldinger

Om dere har en god samtale, telefonen hans plutselig piper, og han tar den opp for å sjekke meldingen han fikk, er dette kanskje en av de største fornærmelsene du kan få! Vi lever i en travel hverdag, og vi er redd for å glipp av ting, men én ting er sikkert; det er toppen av uhøflighet å avbryte en samtale med deg for å sjekke mobilen dersom det ikke er noe superviktig han venter på.

Etter en stund


Har du kjent ham noen måneder, men fremdeles "har noen på gang" med ham fremfor å kalle han for kjæresten din, er det fremdeles mye småting som kan dukke opp og som du bør være obs på.

For eksempel:

Merkelige telefoner

Om du har vært på dealeren med en fyr og møtt han noen ganger, og du plutselig merker at hver gang han får en telefon, så tar han samtalen i et annet rom, er det rimelig sikkert at han ikke prater med sin mor. Sjansen er heller større for at du ikke er den eneste han "leker seg med".

Urettferdig

Om dere til stadig kommer i diskusjoner og du merker at han går i forsvarsposisjon og er urettferdig mot deg, er dette et av de første tegnene på at han er en dårlig kommunikator. Det kan være vanskelig å lære andre å bli bedre på å kommunisere, men det går. Det som derimot ikke bør aksepteres, er om han blir irrasjonell og nedlatende mot deg, og oppfører seg urettferdig mot deg.

Lat i sengen

Om du merker at han helst vil "få" og ikke "gi" i sengen, er dette et faresignal som også går langt utenfor soverommet. Det signaliserer også at han forventer at du skal gjøre all jobben som kreves i et forhold også på andre plan enn det seksuelle.

Han forsvinner når du trenger han

En person som ikke støtter deg gjennom en tid du virkelig trenger ham, vil iallefall ikke holde hånden din gjennom en barnefødsel eller i tung sorg...En viktig del av det å være sammen gjennom livet, er å oppleve både opp-og nedturer sammen, og støtte hverandre. Og om du plutselig har et sterkt behov for støtte, og han ikke er der med deg, er det greit å finne ut av dette på et tidlig tidspunkt.

Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning