Dette tenner gutta

Og det vil kanskje overraske deg!

Dette tenner gutta
Dette tenner gutta
Publisert Oppdatert
Jada, mange menn tenner på stiletthæler og dyp utringning, men vi ser også at menn tenner på ting som faktisk er ganske overraskende for mange kvinner.

Det skriver Cosmopolitan.com.

Tilgriset med sminke

Gutta har avslørt pikante og snåle lyster til magasinet. Her er noen av dem:

Les også: Finn dine erogene soner

Les også: Få bedre orgasmer

Les også: Det beste sextidspunktet- Jeg synes det er utrolig sexy når kjæresten min legger seg uten å vaske bort all sminken, for så å våkne opp med maskara klint utover øynene. Det gir henne en vampete og mystisk look, sier Jeff på 26 år til magasinet.

Ty på 23 år forteller at om han stønner eller snakker for mye mens han har sex med kjæresten, vil hun klappe hånden sin over munnen hans. Og dette tenner ham visstnok enda mer;

- Jeg liker at hun vet hva hun vil ha eller ikke vil ha, og at hun ikke har noen problemer med å vise det til meg, sier han.

Myk mage

24-årige Adam mener at det er bra at kvinner ønsker å holde seg i form, men at en knallhard sixpack-mage kan bli for mye.

- En myk mage er mer sexy fordi det er kvinnelig og feminint, sier han.

- Jeg datet en kvinne en kvinne en gang som hadde en veldig velkledd og streng stil i hverdagen, men av og til malte hun på en falsk tatovering som jeg kunne lete etter på kroppen hennes! Eller hun kunne ta på seg rosa hårextensions før vi gikk til sengs sammen. Det tente meg fordi jeg følte at jeg gikk til sengs med en annen person, sier Derrick (31).

Sexy og svett

Anthony på 25 år sier at han elsker å se kjæresten sin rett etter at hun har vært på trening.

- Når hun er skikkelig svett, og hun selv synes at hun ser fæl ut, synes jeg at både kroppen og det rotete håret hennes er veldig sexy, sier han.

Michael på 28 år synes det er topp når kvinner ler under sex;

- Det er utrolig sexy fordi jeg vet at hun da har det gøy. Ingen menn vil ha sex med en kvinne som er altfor seriøs og overfølsom i sengen, mener han.

Hørt at kjæresten din liker kvinner med caps? Det er han ikke alene om! Rob på 23 år digger dette;

- En caps på en kvinne er fantastisk siden det igrunnen er et maskulint plagg. Å se dette på en kvinne får henne til å virke sporty og kul, sier han.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning