Det handler ikke om størrelsen

- La oss få det klart en gang for alle, mener sexekspert.

Det handler ikke om størrelsen
Det handler ikke om størrelsen
Publisert Oppdatert
Kanskje kjæresten din vil forlate stuen hver gang du skal se en skikkelig jentefilm. Men det er i grunnen dumt, for menn har mye å lære når det gjelder hva kvinner egentlig vil se.

Det mener sexeksperten i danske Ekstrabladet, Signe V. Bentzen.

Les også: Størrelsen viktig for menn

Les også: Dette snakker vi ikke om

Les også: Derfor ryker ekteskapet


Hun forteller at menn bør bli oppmerksomme på det faktum at kvinner ikke ene og alene tiltrekkes av stort utstyr i buksen eller et vakkert ansikt.

Ren og pen

Kvinner krever rett og slett en ren, hygienisk og straight mann!

Selv om det kan være sexy med en skikkelig staut og sterk mann i hullete jeans, joggesko, med uvasket hår og en flekkete singlet, finnes det grenser.

- Du skal enten være Brad Pitt eller en gratis håndtverker i særklasse for å kunne vekke en kvinnes begjær om du kler deg slik hele tiden, sier sexeksperten.

Hun mener iallefall at det viktigste for kvinner er at drømmemannen dusjer sånn cirka hver dag, bruker litt tid på å vaske seg grundig, stikker til frisøren hver sjette-åttende uke, bruker kvalitetsdeodorant og pusser tennene minst to ganger i døgnet.

- Med andre ord; vår drømmemann lukter skjønt og ser ren og pen ut, sier Bentzen.

Gentleman

Likestilling eller ei, hun mener mannen i tillegg bør ha fine og gammeldagse manerer;

- Selv om vi kvinner absolutt liker å vite at vi klarer oss fint selv, så elsker vi når mannen er en ekte gentleman. Farfars triks virker så absolutt, sier Bentzen.

Hun mener at menn kan være sikker på at en kvinne biter seg merke i når han reiser seg fra bordet når hun kommer fra toalettet på resturanten og trekker stolen ut for henne når hun skal sette seg, åpner dører for henne, tar jakken hennes og holder vesken for henne.

- Dette viser at mannen virkelig er en mann, kvinnen er kvinnen og spillet er i gang. Det er så enkelt og så utrolig virkningsfullt, sier eksperten.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning