Størrelsen er definitivt viktig

Iallefall for menn.

Størrelsen er definitivt viktig
Størrelsen er definitivt viktig
Publisert Oppdatert
Så mange som 70.000 har har deltatt i en gigantisk avstemning på askmen.com og cosmopolitan.com blant leserne i Australia, Storbritannia, Canada og USA.
Undersøkelsen omhandler hva som er viktig for både menn og kvinner i forhold til samliv og seksualitet. De fleste av deltakerne var i 20-årene, men meningene var delte.

For eksempel...

I undersøkelsen kommer det frem at nærmere 50 prosent av menn vil dumpe kjæresten dersom hun legger på seg betydelig mye i vekt, men det samme var tilfellet for kun 20 prosent av kvinnene.

Les også: Dette avslører penisstørrelsen

Les også: Latterlige kriterier

Les også: Dette tenner guttaEt annet funn viser at også 50 prosent av mennene ønsker seg en større penis, mens bare 18 prosent av kvinnene ønsker at deres partner var mer velutstyrt.

Fordommer

Hvis en kvinne har hatt mer enn 20 seksualpartnere, er hun en "lett på tråden". Det mener iallefall 66 prosent av mennene i undersøkelsen. Like mange kvinner mener at mannen er "lett på tråden" dersom han har vært sammen med mer enn 20 seksualpartnere.

Enda mer interessant er det kanskje at 71 prosent av de spurte kvinnene mener at en kvinne er et "løs" dersom hun har hatt sex med flere enn 20 menn.

Kun åtte prosent av begge kjønn mener at tall er ubetydelige.

På hjemmefronten

Undersøkelsen viste også at 39 prosent av mennene valgte familien som de ultimate statussymbol fremfor en god karriere og en vakker kone, mens 43 prosent av kvinnene svarte at de foretrekker et vakkert hjem i første omgang. Kun seks prosent av mennene mener det samme.

Og både menn og kvinner mener at øl er den mest maskuline alkoholholdige drikken fremfor whisky og Dry Martini.

Om dette er tall som passer for det norske folk, er heller uvisst. Men en liten kuriositet på slutten, er at hele 27 prosent av de spurte mennene i undersøkelsen tror på engler!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning