Derfor er han puppebesatt

Det er flere grunner til at menn elsker pupper...

Publisert Oppdatert
Menn elsker pupper, enkelt og greit. Men årsakene til at menn elsker pupper vil kanskje overraske deg.

Nettstedet Ivillage.com har laget en liste med begrunnelse på hvorfor han stirrer på dem, beundrer dem og helst vil kjenne på dem..

1. De symboliserer trygghet

I en røff verden full av harde kanter, er de myke, runde brystene en kontrast til dette. Pupper minner oss om amming og barndommen da mors bryst var det tryggeste stedet å ligge tett inntil.

2. Fruktbarhet

Uansett størrelse er bryster det som definerer femininitet, muligheten til å amme, men også muligheten til å få barn. Bryster symboliserer altså at kvinnen er fruktbar ettersom de utvikles i puberteten.

3. Evolusjon

Les også: Tren sexmusklene

Les også: Derfor faller vi for slemme gutter

Les også: Flere fikser på kjønnsleppeneI følge Charles Darwin og hans teori om evulosjonen, vil menn ubevisst lete etter partnere som ser sunne og friske ut, og dermed også viser at de kan føre arten videre.

4. Erogen sone

Brystene er en av de mange erogene sonene kvinner har. Dette vet de fleste menn, og dette er også det som tenner de ved bryster.

5. Visuelt stimulerende

Menn blir i større grad stimulert visuelt enn kvinner. Mens kvinner kan bli opphisset av å lese eller høre noe erotisk, vil det være viktigst for hankjønn å se for å bli opphisset.

6. Forbudt moro

Jerry Seinfeldt sa en gang at dersom kvinner vandret rundt med en pose tredd over hodet og viste frem brystene sine i stedet, ville menn kjøpt "Heads Illustrated" og kost seg med magasinet. Menn blir ekstra nysgjerrig på det som er tildekket, ergo er det ekstra spennende med det som befinner seg under genseren.

Kilde: Ivillage.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning