Derfor faller vi for slemme gutter

Han er fryktløs, han er sexy og han er utilgjengelig. Hvorfor i alle dager falle for ham?

Publisert Oppdatert
Mange jenter har i løpet av livet en eller annen gang hatt en flørt med en bad boy. Men hva er det egentlig som gjør de så interessante? Vi har snakket med redaktør for sex- og samlivmagasinet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli, om hvorfor jenter liker disse gutta.

- Jenter liker denne typen menn fordi de oppfattes som sexy, og det betyr ikke nødvendigvis at de trenger å være pene eller kjekke. De har en gi f... holdning, og de ser på deg med et uredd og utfordrende blikk. Det at de virker selvsikre er tiltrekkende for mange, sier hun.

Spennende flørt

Kjensli tror at jenter synes det er spennende fordi de virker mystiske og kan være litt vanskelige å få tak på. Grunnen til det er at de ofte har noe å skjule.

Hun forteller også at hvem som helst kan falle for en bad boy.
Cecilie Kjensli på Kvinneguiden

Kvinneguiden.no har et samarbeid med den frittalende sexpiratoren Cecilie Kjensli (41) som skriver rett frem om sex og kjæresterier uten å dekke seg bak halvtygde undersøkelser.


Dette betyr at hennes artikler fra orgasmesenteret Cpunktet.no også blir å finne her hos oss.- Det kommer bare an på om du er så heldig eller uheldig å møte på en. I utgangspunktet tror jeg ikke jenter foretrekker å være sammen med halvgale, småkriminelle typer, men å tiltrekkes av dem er noe helt annet. Mange jenter synes nok at det er spennende å ha en flørt med dem, men blir frustrerte hvis det går over i et forhold og de forstår at livet med dem kan være risikabelt.

Alle kan forandre seg

Eksperten mener også at det kan være en mulighet for at badboyen endrer seg - men han må ville det selv;

Les også: Pass deg for kåte skibomser

Les også: Ikke akkurat drømmeprins

Les også: Skikkelig kjerring- Alle kan jo endre retning i livet og det er forskjellige årsaker til det. Noen får seg en smell og tar lærdom av det. Andre vokser det av seg fordi de blir lei livsstilen. Så finnes det også de som er badboy for alltid, enten fordi de liker livet eller fordi de ikke kommer seg ut av det.

Hvis kjæresten din har en livsstil du ikke liker, eller finner vanskelig å leve med er det ifølge Kjensli bare en ting å gjøre.

- Da er det bare å stikke! Mange jenter prøver å forandre kjæresten sin, men få lykkes. Folk forandrer seg ikke så lett. Klart man kan påvirke til en viss grad, men det er ofte ikke nok. Jeg har hatt noen trøblete kjærester opp gjennom årene, og fått mange, mange smeller og tilbakeslag når jeg hat trodd det har vært håp, fordi jeg har vært naiv. Det kan være veldig tungt å gjøre det slutt, men en ting er helt sikkert, det går over til slutt. Det finnes mange fisker der ute, så det er bare å starte på nytt, mener Kjensli.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning