Styr unna det vulgære

-Utringningen trenger ikke være foran, tipser Jenny Skavlan.

Publisert Oppdatert
- Jeg elsker teltet mitt fra Henrik Vibskov, det er slik jeg holder meg god og varm! Og så er jeg glad i å gå i joggesko, jeg kler meg som regel etter humøret, forteller programleder for "Jakten på Kjærligheten" Marthe Sveberg Bjørstad.

Komfortabel stil

Vi møtte henne og flere andre kjente ansikter under den svenske kjeden MQs åpning av sin nye flaggskipsbutikk i Bogstadveien forrige uke. Kjendisene, som først og fremst ønsker å kjøre sin egen stil fremfor å følge trendene slavisk, er alle moteikon for norske kvinner på sin unike måte.

Sveberg Bjørstad legger først og fremst vekt på å være komfortabel i klesveien, også på fest.

Les også: Feminin på lave hæler

Les også: Fin med lag på lag

Les også: 1 kjole 10 antrekk- Jeg liker å gå på høye hæler og være litt jålete til tider, og det er ikke noe galt å kle seg i noe trangt og sexy på fest så lenge man er komfortabel med det man har på seg. Mine favorittmerker er Acne, Weekday og Alexander Wang, men min største moteinspirasjon er nok bestevenninnen min, Camilla, sier hun.

Alltid sprudlende Jenny Skavlan var ikledd skinnbukse fra Samsøe&Samsøe, sko fra Acne, smykke fra Nina Jarebrink, en gammel blazer sammen med en veske fra Miu Miu. Skuespilleren, som tidligere har designet en kleslinje for Bik Bok, jobber fremdeles med eget design og har flere motetips til norske damer.

- Jeg synes det er viktig å si at utringningen ikke alltid trenger å være foran, knallfarger er bra å kombinere med nøytrale plagg og det å heller vise frem skuldrene, synes jeg er kult, sier hun.

Legg vekt på tilbehør

Artist Lise Karlsnes er et forbilde for mange når det gjelder klesstil og selv synes hun det er viktigst å legge vekt på tilbehør og detaljer.

- Et stort skjerf, noen kule skinnhansker og nye, tøffe støvletter rocker opp ethvert antrekk, sier hun.

For anledningen hadde hun mikset både dyrt og billig i antrekket sitt med blant annet støvletter fra Nina Jarebrink, jeans fra Bik Bok og smykker fra Dyrberg/Kern.

- Mitt favorittplagg er nok tighte, sorte jeans som er gode å ha på seg og passer til alt, sier Karlsnes.

Også sangerinne Wenche Knudson var innom nyåpningen, litt mer beskjedent kledd ifølge henne selv, noe hun mener er stilen som passer henne aller best.

- Jeg føler at den enkle stilen passer meg, jeg er ikke så god på mote og føler ofte jeg henger langt etter! Men jeg kler meg heller i det jeg føler passer kroppen min, smiler hun.

Likevel har hun et par tips til kvinner som ønsker å finne stilen som passer seg;

- Gode sko er et must. Et par med Marc Jacobs til fest og et par som man kan gå mye i til hverdags på jobb. Finner jeg en favorittkjole eller topp så pleier jeg å kjøpe samme type i flere farger. Og en jeans som passer til alt, det må jeg ha, sier hun.

220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning