1 kjole 10 antrekk

Dress den både opp og ned til hverdag og fest.

Publisert Oppdatert
Det er flere gode grunner til å investere i tidløse plagg; du sparer penger fordi du slipper å fornye garderoben hver sesong, du sparer miljøet fordi du bruker plagget igjen og igjen, du sparer tid fordi du har plagg du kan dresse opp og ned til utallige anledninger og ikke minst danner du en god basisgarderobe.

Kjolen til alt

Dermed er det som oftest smart å legge litt ekstra penger i basisgarderoben slik at du sikrer deg kvalitetsplagg som varer lenge.

I bildeserien viser vi ti eksempler på hvor enkelt det er å variere stilen med én og samme kjole. Kjolen fra Filippa K koster litt mer, men til gjengjeld er den tidløs i snittet, den passer alle kroppsfasonger, fargen er klassisk svart og de tre kvart ermene gjør at du kan bruke den sommer som vinter, til jobb og på fest. I tillegg må man som oftest litt opp i pris dersom man skal sikre seg kvalitet.

Les også: Jeans som gir deg drømmefasong

Les også: Basisgarderoben for høsten

Les også: Ny garderobe - på den billige måtenDet er ikke bare kjoler du kan variere stilen med, du kan også kombinere en blazer, en jeans, chinos, et skjørt, en topp, sko eller en veske til utallige plagg.

Tenk over

Før du stikker på shopping neste gang, lag deg en liste over hvilke plagg du trenger mest i garderoben din, og tenk over at dette skal være tidløse plagg som du kan kombinere med en hel del.

Våre tips får du her:
  • Pris er som oftest synonymt med kvalitet. Legg heller penger i basisgarderoben din og bruk litt mindre penger på sesongens trendplagg.
  • Jeans er tidløse plagg, de er slitesterke og fungerer strålende både på jobb og på fest. Derfor trenger du heller få jeans du kan kombinere med det meste fremfor mange jeans i garderoben. For eksempel to i mørk vask og to i lysere vask.
  • Blazeren er plagget som fungerer sommer og vinter, som en jakke alene eller under en varmere kåpe.
  • En varm og innsvinget kåpe fungerer til både kjole og bukse og til alle typer sko. Tenk kvalitet og farge og skaff deg en kåpe du kan bruke i flere år fremover.
  • Når du går til innkjøp av en veske du skal bruke på jobb, bør den romme mye og være slitesterk. Sett av penger på en sparekonto og invester i en sort, brun, beige, marineblå eller grå veske når du har råd.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning