Feminin på lave hæler

Slik får du en sexy look, uten høye hæler.

Feminin på lave hæler
Feminin på lave hæler
Publisert Oppdatert
Butikkene bugner av sko med lav hæl. De er kule, har masse attitude, og er samtidig gode å gå i. Perfekte for det norske klimaet. Lite feminint syns du? Det trenger det på ingen måte å være!

Stort utvalg

Det er ingen tvil om at høye hæler gir oss både god holdning og feminin stil. Men noen ganger er det gøy å variere, og det er nettopp variasjonene som kan gjøre det lille ekstra med et antrekk. I høst er utvalget av lave sko enormt, alt fra det store og røffe til det nette og enkle.

Sats på et par lave sko eller støvler i vinter for en behagelig, men kul stil. Her kommer våre stylingtips for hvordan du bruker de lave variantene, uten at det går på bekostning av det elegante og feminine.

Lave ankelstøvletter

Disse passer til det aller meste. Prøv dem til et ellers pyntet antrekk for en avslappet og kul kveldsstil. Bruk for eksempel en metallic tights eller med dyreprint, eller gå for en skinnvariant som også er veldig trendy i høst. Kombiner den med en løstsittende cardigan eller jakke og robuste, men feminine smykker.


Herrevarianten

En sterk trend denne høsten er maskuline, klassiske «herresko». Kombiner dem med et ellers feminint uttrykk for å gjøre stilen mykere. Kombiner dem med en småmønstret, kort kjole med en cardigan over, belte i livet, og sorte halvtykke strømpebukser. Søtt, rocka og feminint på samme tid.


Rocka boots

Disse kan ta et ellers enkelt og jentete antrekk til nye høyder. Her kan du også tillate deg å være ekstra feminin fordi støvlene toner ned antrekket maksimalt. Men aller best blir det hvis du bruker andre grove detaljer også, som et bredt, belte eller store, statement-smykker. Kombiner støvlene med skinny-jeans, en stor strikkegenser i en myk og feminin kvalitet, og pynt opp med robuste smykker. Sett opp håret i en myk og tilfeldig frisyre for en ekstra feminin touch.ankelsko st2 boots

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning