Fin med lag på lag

Trenden som passer strålende i høst. Vi gir deg stylingtipsene.

Publisert Oppdatert
Nå er det kjølig ute, men i takt med den friske høstluften kan vi pynte oss med lag på lag av kule plagg!

Du har igrunnen ubegrenset med muligheter, alt handler om hvilken stil du liker, hvilke farger du vil gå for og hva som er mest praktisk for deg å gå i.

Trenger du likevel inspirasjon? Her får du våre tips!

Maksiskjørt med minijakke

Denne stilen handler om proporsjoner. Du skaper en perfekt balanse ved å gå for et sofistikert men sexy maksiskjørt sammen med en mer figursydd, kort jakke. På den måten blir ikke looken for tung.

Sterke farger oppå hverandre

Selv om det er høst trenger du på ingen måte å legge bort sterke farger. Fremdeles gjelder lekre pastellfarger og sterkere knallfarger. På trendtoppen ligger lilla, rødt, blått, grønt, oransje og gult.

Les også: Kle deg mot høstkulda

Les også: Sorte kjolefavoritter

Les også: Fra jobb til festHer kan du virkelig leke deg. En kul variant er å bruke lag på lag med samme farge, for eksempel en knallblå cardigan over en knallblå bluse eller singlet.

Shorts som skjørt

Vi har tidligere nevnt at shortsmoten er med oss videre gjennom høsten og vinteren. For, så lenge du bruker en kul strømpebukse under, kan du virkelig style shortsen kult og bruke den som et skjørt når du går ut på byen.

En litt videre "smokingshorts" ser rå ut sammen med en lekker blazer, noen sexy pumps eller noen tunge boots om det er ekstra kaldt.

Skinnbukse med myk cardigan

Skinnbuksen er høstens jeans, sies det. Skinnbuksen kan virke dramatisk for "jenta i gata", men faktisk blir looken supersofistikert om du skaper riktig balanse ved å kombinere den med en mykere kontrast på overkroppen.

bruk den for eksempel sammen med en litt oversized, strikket cardigan, så får du både det myke og det rocka sammen.

Stor genser med skinnyjeans

Skinnyjeansene er tidløse og kan rockes opp og ned akkurat som det passer deg. Så hva med å prøve en ny vri denne sesongen? Vårt tips er da å kombinere dem med en stor, oversized strikkegenser.

Kle opp jeansen med noen rå kilehæler eller noen kraftige boots, så er du klar for en kul helg med vennegjengen.

Blazer og skjerf fremfor jakke

Blazeren er med oss sesong etter sesong, og selv om det er kaldere ute trenger du på ingen måte å henge den innerst i skapet. Du finner mange blazere med fôr i, og disse fungerer da supert som lekre høstjakker.

Men, du kan også bruke din favorittblazer med en varm cardigan under, og bruke et tubeskjerf eller stort og varmt frynseskjerf over. En stilig look som passer i alle settinger og en av våre favorittstiler denne høsten!

Svart polo under ermløs kjole

60-tallskjolen er noe av det hotteste du kan gå i denne sesongen. Disse finnes både med trekvart-lange ermer og lange ermer, og noen er også ermeløse. Alle fungerer like godt til kaldere vær. Kombiner den ermeløse med en svart pologenser, så får du brukt kjolen hele vinteren. Poloen er nemlig tilbake, og kjolen blir ekstra spenstig når du går for lag på lag-moten samtidig.

Prøv selv, så ser du hvor stilig det faktisk er!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning