Søte sommerkjoler

Disse kjolene passer gjennom hele sommeren.

Publisert Oppdatert
Selv om været frem til nå har vært litt ustabilt, kan vi nok regne med at det blir tid til å bruke sommerkjolen under solstrålene!

Hvert år finner du mange søte varianter som passer til flere anledninger, enten det er sommeravslutning med jobben, piknik i parken, hagefest eller en tur på byen du skal pynte deg til.

Trendelementer

De lange maksikjolene er supertrendy, men når gradestokken kryper oppover, er det deilig å vise frem bena og samtidig behagelig og luftig å ha på seg en kortere variant.

Les også: Moteriktig sommer

Les også: Klassisk og tidløst

Les også: Sko deg til storbyferiePå trendfronten av korte kjoler er det fokus på plisserte skjørt, draperingsdetaljer og rustfarger, men det er også knallfarger å se. Vi ser også mye blomster- og dyreprint på kjolene. Du kan velge blant kjoler med og uten ermer, med eller uten stropper, med innsving eller rene tunikavarianter.

Kjolen kan også varieres ved bruk av tilbehør. Espadrillossandaler, kilehæler eller pumps passer fint til fest, mens flate sandaler, converse eller ballerinasko er supre hverdagsalternativer. Smykker og hatt er også kult til en enkel sommerkjole, og kombiner gjerne røffe og sarte materialer.

Få inspirasjon fra vår bildeserie!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning