Sko deg til storbyferie

Dette er skoene du kan gå langt og lenge i!

Publisert Oppdatert
På storbyferie kan du kle deg i det du føler deg aller mest komfortabel i, samtidig som det er rom for å pynte seg litt ekstra. Og det er føttene du burde fokusere aller mest på.

Komfortabel og kul

Tenk alle de kilometerne du går hver dag når du er på shopping eller sightseeing! Da gjelder det å bruke sko som faktisk er gode på føttene, samtidig som de er slitesterke og i god kvalitet.

Les også: Gjør føttene sandalklare

Les også: Shortstid

Les også: Sommerens siluettDet er klart at du kan gå med joggesko dersom du synes det er det beste alternativet, og i dag finner du mange sneakers som faktisk ser bra ut til mange antrekk. Men, så er det jo moro å pynte seg litt med søte sko som er litt nettere, og kanskje sko som gir deg ekstra lange ben eller litt høyde. Det er absolutt ikke umulig å finne sko som både er komfortable og kule.

Her er våre tips!

Sko til ferien
  • Kilehæler: Vi har nevnt de flere ganger denne sesongen, men akkurat nå er de supertrendy og samtidig gode å gå i. Det er kilehæler du bør velge dersom du ønsker å være glamorøs og komfortabel på samme tid. Men, du bør velge såler som er myke, se for eksempel etter gummisåler, og tenk at skoene bør sitte godt på hælen og over vristen.
  • Ballerinas: Ballerinasko med med flat såle passer til alle antrekk. Husk derimot at mange ballerinas har supertynn såle, velg gjerne et par som har en noe tykkere såle, som demper og skåner.
  • Flatforms: De har gjort sitt inntog denne sesongen, og trenden kommer til å eksplodere til høsten! Det er ikke så rart, for dette er sko som både er gode å gå i og i tillegg ser helt rå ut til alle antrekk. Det er som ballerinas med ekstra tykk såle, akkurat nå er det mest trendy med tresåler, men gå gjerne for gummisåler for ekstra demping på lange gåturer.
  • Sandaler: De er som ballerinas, flate og nette. Men, tenk det samme her; du bør velge sandaler med litt tykkere såle for dempingens skyld. I tillegg bør du skaffe deg sandaler med litt bredere reimer slik at de ikke gnager på føttene.
  • Sneakers: Du finner sneakers i mange varianter som passer godt til fritidsbruk, for eksempel Converse, Vans og sneakers fra velkjente merker som Nike, Puma, Adidas og Rebook.
  • Joggesko: For all del; ta på deg joggeskoene hvis du synes de er det beste. For å unngå stilkræsj kan du la den søte sommerkjolen bli i skapet, og heller gå for jeansshorts, piratbukse eller en løs og ledig haremsbukse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning