Moteriktig sommer

Slik blir du lagt merke til under sommersolen!

Publisert Oppdatert
Med en liten og enkel vri kan du få antrekket ditt til å se fantastisk ut i varmen.

Her er våre tips!

Knyt skjorta

Denne sommeren og høsten ligger knyteblusen på trendtoppen. Knyt en skjorte eller bluse, og kombiner med et langt maxiskjørt, noen kilehæler og et vidt belte.

Les også: Skodd for sommeren

Les også: Knæsj sommer

Les også: ShortstidPå denne måten ser du sexy, men avslappet ut i stilen!

Hvit veske

Går du alltid for svart eller brun skinnveske i hverdagen? Noe så enkelt som å bruke en hvit veske til antrekket, enten det er på jobb eller på fest, rocker opp looken din og gjør deg mer sommerlig. Hvitt passer også til så og si alt.

Dyreprint

Du finner dyreprint på det meste for øyeblikket; sko, vesker, skjerf, hatter, kjoler, bukser, topper, jakker! Hva med å gå for en leopardmønstret harembukse eller en sebramønstret kjole? Husk da å holde resten av antrekket enkelt slik at det ikke blir for mye av det gode.

Synes du det blir for voldsomt med dyreprint på klærne, kan du heller gå for dyrisk tilbehør.

Vis frem bena

Synes du det er skummelt å gå med shorts? Stol på oss; du finner shortser for alle former og fasonger i butikkene akkurat nå. Du velger lengde og volum selv, og ha gjerne toppen nedi shortsen.

Kombinere med noen nudefargede kilehæler og bena dine ser ekstra lange ut!

Transparent topp

De gjennomsiktige toppene ligger også på trendtoppen nå, og dette fortsetter utover høsten - dog med en singlet under. På varme sommerdager kan du derimot gjerne gå med bare en stilig bikini eller tubetopp under.

Looken passer like godt til slitte jeansshorts som til en klassisk dressbukse.

Store solbriller

Noen sexy, store solbriller kan få hvem som helst til å se ut som en superstjerne! De beskytter det sarte øyepartiet, og rocker samtidig opp ethvert antrekk.

Finn fargen og stilen du synes passer best til deg, en enkel grunnregel er at mer avlange eller firkantede ansikter kler litt rundere briller, mens et rundt ansikte best kler mer kantete briller.

Belte på kjolen

Har du noen sommerkjoler fra i fjor? Du kan gjøre de trendy nok en sesong ved å plassere et belte i livet! Akkurat nå er det de tynne flettede beltebåndene som er mest trendy.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning