Sommerlig skjønn

Slik skal du se ut i sommer.

Publisert Oppdatert
Sommeren er her, og tiden er inne for å gi hud og hår en aldri så liten service.Les også: Dette er trendy!

Les også: Sommerens siluett

Les også: Gå for bronselookenLurer du på hva som er trendy akkurat nå? Her får du tipsene:

Sommermakeupen

  • Sommertid betyr naturlig makeup. Dropp dekkende foundations og pudder, og gå heller for en farget dagkrem - eller aller best - la huden få en makeup-pause!
  • Den første antydningen til gyllen hud fremheves ved diskret bruk av solpudder. Legg pudderet der ansiktet ditt får mest sol, som panne og kinnben.
  • Sommeren 2011 er fargeglad, og det synes også på neglelakknyansene. Prøv gjerne noe nytt, som grønt, gult eller oransje. Syns du dette blir for mye kan du gå for den naturlige looken med halvkorte negler, velfilte og polerte med klar eller halvtransparent lakk.

Sommerhår


Sommerhåret er en lang historie, bokstavelig talt.

Sommeren er tiden for å slippe håret fri, og aldri har hårfriheten vært mer påtakelig enn i år. Det måtte i så fall være på 1970-tallet, da lange, ustylede lokker definitivt var tingen. På mange av motevisningene for vår- og sommersesongen var det de enkle, lange frisyrene som satte tonen. En hårvask, og deretter en kjapp midtskill eller sideskill, er alt som skal til. Glatt eller krøller er fritt valg, poenget er at det skal se naturlig og ledig ut.
  • Utslått, langt hår som lever sitt eget liv, à la 1970-tallet, ser vi mye av i sommer. Det skal være renvasket og ikke så mye mer, gjerne med midtskill.
  • Diskolooken blir også viktig. Store bølger eller mer småkrusete, tenk Bianca Jagger og Jerry Hall.
  • Også 1950- og 1960-tallet er sterke inspirasjonskilder på hårsiden. Tenk «Mad Men» med blanke, prydelige frisyrer.
  • Håroppsetninger og hårdekorasjoner har preget motevisningene. Gjerne enkle varianter, som en litt slurvete oppsatt svinerygg eller bare en blomst eller spenne i utslått hår.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning