Dette er trendy!

Sliter du med klumpete maskara på vippene? Ingen grunn til bekymring.

Dette er trendy!
Dette er trendy!
Publisert Oppdatert
De siste årene har vi ikke sett de mest dramatiske trend-endringene på makeupfronten, men nå kommer det to ganske markante skifter.

Det kan hår- og makeupartist Agnes Gulbrandsen fortelle da vi møter henne under Shu Uemuras lansering av deres siste produktserie Kendo Ballet.

Stylisten følger hår-og makeuptrender tett og Gulbrandsen har lang fartstid både fra Adam&Eva, Toni&Guy, og som frilanser. I dag er hun eier av frisørsalongen Gevir på Grünerløkka.

Edderkoppvipper

- Denne høsten er det øyevippene som skal stå i fokus! De er det absolutt viktigste på makeupfronten, og vipper ala edderkoppben er tilbake, sier stylisten.

Les også: -Velg farger du hater

Les også: Glødende makeup

Les også: Så sjelden skal du vaske håretSammenklistrede vipper som ser ut som edderkoppben er blitt observert på flere catwalker den siste tiden, og trenden henger sammen med 60-tallsfrisyrene som også blir supertrendy denne høsten.

Gulbrandsen forteller at også bryn er essensielt;

- Det er fokus på store og naturlige bryn, dette henger sammen med den litt mer maskuline trenden vi også ser. Når man kombinerer dette med edderkoppvipper vil looken bli mer feminin, sier stylisten.

Øyenskyggen skal helst helle mot brunt og gull, en sotet look hvor man kombinerer lysere highlight i øyenkroken for en ekstra feminin makeup.

- Når det gjelder leppene vil vi fremover se mest av rosa- og ferskentoner på sminken,sier stylisten.

Naturlige negler

I 2006 eksploderte neglelakktrenden, og siden den gang har vi beveget oss fra sort lakk til rødt og ikke minst naturtonene brunt og mosegrønt som Chanel og Dior gjorde velkjent.

Akkurat nå handler det om knæsje farger på neglene, mye strass- og glitterpreg, og neglene skal fungere som et ekstra tilbehør til resten av antrekket. Men til høsten gjør negltrenden helomvending;

- Til høsten forsvinner dette store fokuset på neglelakken. Da skal nemlig neglene være helt naturlige, forteller Gulbrandsen. shu220.220x298

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning