Sett opp håret

Ta farvel med dårlige hårdager en gang for alle!

Sett opp håret
Sett opp håret
Publisert Oppdatert
Hvis du synes håret er flokete, flatt, flisete eller fullstendig uregjerelig, er løsningen å sette det opp - enkelt og greit.

Les også: Slik løser du flokene

Les også: Derfor trenger håret fukt

Les også: Trendy sveis


Her er det kun fantasien som setter en stopper for deg, men det hjelper å ha fliseklemmer, hårspray og hårstrikk for hånden.

Lav hårball med sideskill

Denne er enkel å gjøre selv. Lag en sideskill i luggen. Ha gjerne litt krøller i tuppene. Deretter fester du håret i nakken litt tilfeldig med hårspenner.

Hårball på toppen

Den superenkle hårballen på toppen er brennhet og alltid stilig. Gre alt håret ditt stramt opp i en høy hestehale. Fest med strikk, tupér halen, tvinn håret, rull det sammen i en ball og fest med fliseklemmer. Spray over en god holdspray.

Glatt bakover

Bruk litt olje i det løse håret ditt, gre det glatt bakover og flette håret ditt til siden. Du kan velge om du vil vri fletten sammen i en hårball som du fester på ene siden, eller om du vil la fletten henge løst ned over den ene skulderen din. Spray litt holdspray over frisyren til slutt.

Tilfeldig med tilbehør

Du kan også gjøre hårpryden ekstra søt med enkelt tilbehør som klemmer med pynt på. Samle masse hår bak på hodet med fliseklemmer. Sett deretter to-tre spenner med litt strass på, noen blomster eller perler på den ene siden, og frisyren blir raskt og enkelt mer glamorøs.

Krøllet og oppsatt

Krøll lokkene dine med en krøllstav, la det henge løst, men fest de lengste tuppene med fliseklemmer i kryss i nakken slik at det ser ut som du har bob-klipp. Supert for variasjonens skyld!

Romantisk

Lag en midtskill og la luggen henge løst. Krøll den lett og trekk resten av håret bak i en søt hårball. Tilfeldig og romantisk.


Oppsatt3-220 Oppsatt-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning