Dårlig hårdag er trendy

Det kan jammen ikke bli enklere enn dette.

Publisert Oppdatert
Kort 90-tallsrufs og langt, rettkjemmet hår er ytterpunktene som kjemper mot hverandre i høstens hårmote.

Er du skikkelig lei av lokkene dine og den samme, gamle looken hver eneste dag? Vel, denne høsten skal håret faktisk se litt "uryddig" og tilfeldig ut, for eksempel med en lav hestehale i nakken. Perfekt for deg med dårlig tid om morgen.

Varme farger

De rette frisyrene holder fortsatt stand. Men i høst får de også selskap av en tøffere look, tenk 90-talls fluff.

Les også: De hotteste frisyrene nå

Les også: Vakker råskap

Les også: Dyrisk dekorInspirasjonskildene er filmer som «True Romance» og «The Outsiders». Av farger er det de varme fargenyansene som er hetest.

- Svake nougatfarger ser man mye av. Ta det solblekede håret som utgangspunkt, men legg gradvis til mørkere farge utover høsten, sier kreativ utviklingsansvarlig i Beronius, Linda Beronius, til TT.

Kobbernyansene er også in.

- Velg gjerne «strawberry blond», en bleket kobbernyanse, sier hun.

Sprit opp med tilbehør

Smykker i håret er også hett i høst. Pryd håret med alt fra fjær til juveler.

Du kan være så kreativ du bare orker, uten at det trenger å koste deg en eneste kalori. Det enkle er nemlig det beste:
  • En enkel hårstrikk prydet med strass, sløyfe, frynser, fjær eller med ekstra smykkelenker, er en superlett måte å gjøre hestehalen ekstra glamorøs på.
  • Kjøp deg et brett med fliseklemmer, så kan du rufse til håret og feste klemmene i kryss over hverandre slik at de sitter godt og frisyren ser ekstra kul ut. Spesielt enkelt blir det med saltvannsspray eller hårpudder for ekstra volum på kronen.
  • Hårspenner finner du i alle farger, fasonger, stiler og varianter. Noe så enkelt som å trekke litt av panneluggen bakover eller til siden, for så å feste håret med en stilig spenne, gjør hårmanken mer spennende.

4-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning