Nå skal hudpleien drikkes!

Er du klar for å ta deg en shot?

Nå skal hudpleien drikkes!
Nå skal hudpleien drikkes!
Publisert Oppdatert
Det er ikke lenger bare gjennom rens og kremer du skal ta vare på huden din. Nå skal du også kunne drikke huden din glødende vakker og mindre rynkete, skal vi tro Thalgo og hudpleieleverandøren Skinthals nye satsning, Booster Collagene.

Les også: Smink deg før du legger deg

Les også: - Alle kler sotede øyne

Les også: Redd for bimbo-stempel


Konsentrert hudpleie

- Kollagenkuren er en kur med 10 shots som du drikker over ti dager. Den skal booste kollagenproduksjonen din, og dermed øke spenst og elastisitet i huden, forteller Stine Dalheim, kurskonsulent i Skinthal.

Med marine collagen, hyaluronsyre og vitaminer skal drikken holde huden ung og full av fuktighet.

Men også hundrevis av kremer lover oss denne effekten, så hva er forskjellen?

- Forskjellen er at dette virker fra innsiden og er mer konsentrert. Denne kuren vil tilføre ti ganger så mye kollagen på ti dager som en krem vil tilføre i løpet av 30 dager, forteller Dalheim.

Passer for alle

I utgangspunktet er målgruppen for kuren alle kvinner over 25 år. Men den har ingen aldersgrense, så andre kan dra nytte av den også.

- Fordi kuren skal ha en «plumpingeffekt» på linjene og tilføre fuktighet til huden er dette en kur å også anbefale for tørr vinterhud, sier Dalheim.

Hun mener alle kan ha godt av å bruke kollagenkuren et par ganger i året for å gi den et ekstra boost.

Men du bør ikke se bort i fra din vanlige hudpleie av den grunn;

- Det er viktig å behandle huden utenfra også. Kombiner med gode antiage-produkter ved siden av hvis du ønsker deg maksimal effekt, anbefaler hun.

Gode resultater?

Hvor raskt man ser resultater mener Dalheim varierer fra person til person, avhengig av blant annet alder og hudtype. Men selv har hun og kollegaene sett gode resultater.

- Vi har alle testet produktet og føler stor forskjell på huden, både når det gjelder fuktighet og glød. Huden føles også fastere og glattere. Tester viser at kunder er fornøyde og at de ser endring i hudstruktur og rynkedybde, påstår hun.

Så gjenstår det å se om forbrukerne er interessert i drikkelig hudpleie. En drikkeklar, liten shot er jo mye mindre tidkrevende enn å lage en vitaminrik fruktsmoothie i hvert fall.

Men kosen man får av å nyte den er det kanskje vanskeligere å konkurrere med?

thalgo220 inni

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning