Smink deg før du legger deg!

Dette er faktisk pleiende nattpudder.

Smink deg før du legger deg!
Smink deg før du legger deg!
Publisert Oppdatert
Tenk deg å våkne opp med glatt, ren og plettfri porselenshud som ser ut nysminket ut. Vel, en av de mest eksklusive nyhetene på skjønnhetsmarkedet dette året lokker med nettopp dette.

Etter kveldens rens, skal du pudre ansiktet før du legger deg!

Nattpudder som pleie

Denne høsten introduserer makeupgiganten bareMinerals sin nye hudpleieserie Activesoil Complex, og blant de åtte produktene finner vi to ganske revolusjonerende pudder som virker som sminke fordi de dekker ujevnheter - men som faktisk pleier huden samtidig.

Nattpudderet heter Pure Transformation Night Treatment og er å finne i tre forskjellige farger, samt ett transparentpudder, og har blitt en bestselger på kort tid i USA.

Les også: Spar tusenlapper på skjønnhetsprodukter

Les også: Grønn luksus

Les også: Bort med kvisene- Det er altså ikke "sminke" i klassisk forstand, men en pudderbasert nattbehandling som skal gi synlig mindre porer og stimulere cellefornyelsen for en jevnere, glattere og renere hud, sier Line Alm, Produktsjef for bareMinerals.

Kvisehjelp i pudderform

Det kan nesten virke litt for godt til å være sant at man ikke bare skal kunne pudre seg til en vakrere hud på overflaten, men også pudre seg til en sunnere og friskere hud.

Likevel lover kosmetikkgiganten at det andre pudderet i serien, Blemish Remedy, vil behandle urenheter, hindre fremtidige utbrudd og dempe rødhet når det påføres lokalt på kviser og problemområder før man legger seg.

Næring fra jorden

bareMinerals reklamerer for den nye "mirakelingrediensen" som hjertet i hele hudpleieserien. Det egenutviklede komplekset utvinnes i følge Bare Escentuals fra næringsrik, ubehandlet jord hentet fra flere naturlige kilder, kombinert til en blanding av 72 makro- og mikromineraler. Fra denne blandingen ekstraheres en væske rik på mineraler som blant annet kalsium, magnesium, jern, natrium og sink. Denne vesken er ren nok til å drikke som en kraftfull antioksidant-shot.

En reduksjonsprosess omdanner denne vesken til et fint, gyllent pulver som skal være rikere på antioksidanter enn både blåbær og granateple.

Det er dette pulveret som er tilsatt de pulverbaserte produktene. Ingrediensene finnes kun i BareEscentuals' produkter og vil bli patentert.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning