Lekre og behagelige sandaler

Behagelig fottøy trenger slett ikke være kjedelig. Her er tipsene.

Publisert Oppdatert
Foto: Øverst fra venstre; Din Sko, 499,-, 349,-,299, Lille Vinkel Sko, 598,-, 1299,-, Under; Fitflop, veil. 1.499-

Skal du ut og traske i sommer? Kanskje skal du på festival? Da gjelder det å ha godt skotøy! Men, vi vil jo samtidig at det skal se bra ut.

Komfortabel og kulDet viktigste er å unngå gnagsår på hæl, på sidene av føttene og på tærne. Usikker på hvordan du finner de sandalene som passer best for deg? Her har du tipsene.

1. Vit din nøyaktige størrelse

Sandaler er ofte en anelse større i størrelsen enn dine vanlige sko fordi de har åpen tå. Bestiller du på nett, er det smart å måle fotsålene dine. Ta også hensyn til om du har brede eller smale føtter, men det beste er å bruke tid i butikken og prøve de nøye ved å gå litt i sandalene.

Les også: Viktig tilbehør

Les også: Antrekk under 1000 kr.

Les også: Vårens bukser2. Sandalene vider seg ut

Ikke glem at sandalene vil vide seg ut når du har gått med de litt, spesielt dersom de er i ekte skinn. De kan dermed føles litt for store på føttene, så ikke kjøp de ekstra romslige, men la de klemme litt på foten.

3. Tenk på sålene

Du finner sandaler med myke kilehæler, men også sandaler med helt flat såle. Tenk på at de skal være gode å traske langt i, det er dermed bedre om det er litt tykkelse på sålen, spesielt på hælen og på tåballen. sandaler220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen