5 antrekk under 1000,-

Vi viser deg årets vårmote - på budsjettvis!

Publisert Oppdatert
Våren er endelig på trappene, og boblejakkene kan snart byttes ut med sommerkjoler og sandaler. Og i takt med at gradestokken blir stadig mer hyggelig å se på fylles butikkene opp med årets vår- og sommerkolleksjoner.

Ta frem fjorårets sommertøy

Årets vårmote er variert, og inneholder noe for de fleste, og best av alt; en del av fjorårets trender fortsetter i alle høyeste grad også inn i denne våren og sommeren! Du har derfor sannsynligvis mange av vårtrendene i skapet allerede, men har du lyst på noe nytt kan du ta en titt i bildeserien over, der vi har samlet 5 antrekk som alle koster under 1000,-.

Stikkord for vårmoten
  • Kilehælen. Kilehælen har vært i motebildet en stund nå, og trenden fortsetter i 2010. Perfekt for dem som ikke er så stødige på stiletthæler, men som ønsker seg noen ekstra centimetere. Velg gjerne et par som også har en centimeter platå foran.
  • Blomstermønster. Blomster hører våren og sommeren til, og i år får blomstene et ekstra sterkt fokus. Særlig er duse, nesten falmede blomsterprint i vinden, perfekt sammen med et par kraftige sko eller en bikerjakke i skinn eller denim.
  • Hvitt. En tilbakevendende trend hver vår og sommer. Kanskje fordi en hvit sommerkjole er den absolutt kontrast til mørke vinterantrekk, og dermed selve beviset på at den varme årstiden er over oss. Finnes i nær sagt alle butikker og i alle prisklasser, og kan kombineres med alt fra sandaler til ankelstøvletter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen