Vårens viktigste tilbehør

Du trenger ikke kjøpe ny garderobe. Du kan sprite opp antrekket med dette.

Publisert Oppdatert
Eksemplene er hentet fra Forever21.com

Synes du det blir dyrt å fornye klesgarderoben? Sats på tilbehøret!

To ringer i en

Våren og sommeren er endelig på vei, og hva er vel vakrere enn et par lange øredobber som blåser i vinden? Husk at når du bruker lange øredobber, så skal du ikke bruke et langt halssmykke til, men holde resten enkelt.

Blomst i håret

En enkel spenne med en søt blomst på er vakkert enten du skal spise lunsj i parken med sommerkjolen på, i bryllup eller på fest. Kunstige blomster fungerer fint, men for den helt spesielle festen kan en ekte blomst sette prikken over i'en.

Les også: 20 vårkupp under 200

Les også: Slankende beklednigLag på lag

Søte 80-tallsarmbpnd er på plakaten igjen. Nå handler det om å bruke bangels rundt håndleddet, helst lag på lag i pastellfarger.

Jo større, jo bedre

Discotrenden kommer tilbake denne sommeren, og jo større, jo bedre! En gigantisk glitterring på fingeren frisker opp antrekket og stråler flott i solen!

Glitrede klemmer

Gjør det du kan med det du har, om du liker å bruke fliseklemmer eller små hårspenner i håret, hvorfor ikke skaffe deg et par med strass på slik at du glitrer litt ekstra?

Belte i livet

Det finnes knapt en bedre måte å fremheve dine kvinnelige former på enn å markere midjen med et elastisk belte.

Lange kjeder

Om du ikke har lange øreringer i ørene, men heller liker å fremheve halsen og brystpartiet ditt, skal du gå for et langt perlekjede. Perfekt til en søt sommerkjole!

Alltid en clutch

Dropp den tunge vinterveska, og ta med deg kun det mest nødvendige i en enkel og lekker clutch. Et perfekt tilbehør denne våren, særlig om den er i en dus nudefarge.

20-talls hatt

Les også: Vakre vesker

Les også: Møt våren i striper

Les også: Stilige sandalerDet er perfekt å bruke hatt om sommeren fordi man beskytter ansiktet mot solen samtidig som man ser chique og elegant ut. Hatter er stort sett tidløse, men en ekstra favoritt for denne sesongen er definitivt 20-tallsstilen med vintagelooken som en bjellehatt utstråler.

Frynsete fordeler

Du kommer langt med et frynseskjerf denne våren og sommeren. Det er prikken over i'en for de fleste antrekk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen