Kledd for Halloween

Kom i stemning med disse plaggene. PS: Du trenger ikke kle deg ut!

Publisert Oppdatert
Skal du på Halloween-fest i helgen? Du behøver ikke gå kledd som en vampyr, men du kan la deg inspirere!

Tenk mørkt, gothisk og vampete, så kommer du langt. Her er våre forslag for en sexy, mystisk og morsom festbekledning.

Korsett

Et korsett i skikkelig Viktoriansk eleganse gir deg en gothiskinspirert sexappeal, så du vil definitivt ta pusten fra de fleste dersom du finner korsettet som passer deg. Velg farger som sort, burgunder eller mørk lilla med snøring eller broderier, gjerne i silke eller chiffon. Korsettet kan du kombinere med et knelangt skjørt, mørke jeans eller dressbukse, alt etter hvilken stil du er ute etter å skape.

Les også: Kle deg som Salander

Les også: Legg perfekt liner

Les også: Mørkt og mystiskBlir det voldsomt for deg, bruk blazer over!

Vampete leppestift

Synes du det blir mye å skulle kle seg i det mørkeste av det mørke, kan du trikse med en mørkere leppestift i stedet.

Trendfargene nå er som skapt for Halloween med lilla, rød, burgunder og brunt som toppfargene. For en ekstra vampete look, ta leppestiften på fingertuppen og trykk den på leppene.

Lange hansker

De lange hanskene er så til de grader på moten igjen! Mye på grunn av poncho-og capetrenden.

Men hanskene ser supre ut til ethvert antrekk, velg gjerne noen sorte og sexy med strass eller reim på, så har du en viktig detalj klar til festen.

Dyresmykker

Hva med noen sexy slanger som ørepynt? Eller et løvehode i halskjedet?

Du finner masse dyriske smykker som kan sprite opp antrekket, også brosjer som vil løfte looken din mot ekte Halloween-stemning.

Kraftige boots

Nok en høsttrend som passer perfekt for denne festkvelden. De lave, rocka grunge-bootsene er varme, behagelige og ser råkule ut sammen med både kjole, skjørt, skinntights og jeans.

Finn dine favoritter og bruk de på kvelden!

Skinntights

Og apropos skinntights; de ser også rå ut sammen med det øvrige. Skinnbukser henger det flust av i butikkene nå, til og med de tynneste og enkleste tightsene er fullt brukbare sammen med en stor, grovstrikket genser, cardigan, blazer eller skinnjakke.

Ser fantastisk ut på de aller fleste!

Blondestrømper

Blondestrømper og strømpebukser med snøringsdetaljer er sexy og vågalt men samtidig en god investering for videre partysesong.

Disse spriter opp den enkleste, svarte kjolen og går godt sammen med både pumps og støvletter.

Veske med glidelås

Finn frem vesken din med masse glidelåser, en rocka og kul detalj som gjør at looken din ser ekstra edgy og tøff ut. Tenk også at vesken skal ha litt kraftig tekstur i seg og fungere som et kult tilbehør.

Flytende eyeliner

Den flytende eyelineren er et must på denne mørke kvelden. Gjør øynene dine dramatiske med ekte katteøyne og trekk en kraftig strek over øverste øyevipper, eller bruk en mykere kohl-liner på våtkanten og til å sote deler av øyelokket med.

Enklere blir det ikke!

Skinnjakke

Den ligger på trendtoppen og passer ypperlig på festen.

Kom ut av skallet ditt og vis at du tør å rocke opp stemningen! Skinnjakken fungerer like godt til kjole og skjørt som til jeans.

Mørk neglelakk

Neglene bør også stå i stil til resten av antrekket.

Her har du et lass med farger å velge mellom, svart, mørkeblå, lilla, rødt og brunt. Bare pass på å bruke god tid når du legger lakken slik at den sitter perfekt.

Maksikjole

Den lange kjoletrenden er med oss gjennom hele høst-og vintersesongen, selvsagt i mørkere farger. Vil du ha en dyster men sexy og nesten litt farlig look? Ta på deg maksikjolen sammen med noen dyriske smykker, naglearmbånd, kraftig halskjede og mørk sminke, så er du klar.

Vila249kr-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning