Glødende sminket

Du trenger ikke se blek og trett ut i mørket.

Glødende sminket
Glødende sminket
Publisert Oppdatert
Kalde morninger, mørke kvelder, travle hverdager - alt er med på å gjøre oss ekstra trette og slitne, men du kan enkelt trikse deg til en friskere og mer sexy look.

Les også: Få foundation til å sitte

Les også: Høstens skjønneste nyheter

Les også: Sexy 5-minutterssminkeHer handler det om å fremheve de delene av ansiktet du er mest fornøyd med og tenke at du skal sminke deg mer "våken".

Bronsefarget hud

Klart at sommerens brunfarge forsvinner, men du kan fremdeles se ut som du har litt sommerglød i ansiktet med et skikkelig bronseprodukt. Hold fast på sommeren ved å bruke et bronsepudder med lett skimmer i. Legg pudderet på området som hules inn litt i kinnene når du lager trutmunn. Trekk pudderkosten lett oppover over området og få et slankere uttrykk. Legg gjerne litt på kjevebena for en mer markert look, litt på neseryggen for smalere nese og litt over tinning og ytterst i pannen. Så får du farge hvor solen vanligvis treffer deg.

Frisker opp umiddelbart!

Rosa munn

Sensuelt rødt og mystisk lilla er hotte farger denne høsten, men det er ingenting i veien for å lysne opp mørketiden med en skikkelig rosa leppestift. Dette gir også et yngre uttrykk til ansiktet og passer alle leppefasonger. Her handler det om å finne nyansen av rosa som passer dine lepper perfekt. For å finne nøyaktig riktig farge, sjekk dette trikset her!

Fyldige vipper

Har du et sterkt og kraftig blikk, trenger du igrunnen ikke sminke deg så mye mer. Det er mange triks du kan gjøre for å få fyldigere vipper. For eksempel kan du bruke et vippeserum som du påfører før du legger maskaraen. Serumet vil styrke vippene og skape mer volum på samme tid. Så legger du to lag maskara etter dette. Du kan også jukse deg frem og legge noen løsvipper ytterst i hjørnet av begge øynene, eller oppsøke en hudpleieklinikk som vil legge løsvipper over hele vipperanden. Dette varer vanligvis i seks uker.

Dramatiske øyne

Ønsker du en enda sterkere effekt, kan du ta i bruk eyelinertrikset. Her kan du øve deg og leke deg frem til riktig stil for deg. Det som er spennende med eyeliner er at dette også får vippene dine til å se fyldigere ut ved å skape en sterkere illusjon. Se hvordan du legger flytende liner her.

Kraftige bryn

Flere makeupartister mener at brynene er noe av det absolutt viktigste når du styler ansiktet ditt. Brynene rammer inn blikket og skaper en vakker symmetri for resten av fjeset ditt. Styler du brynene riktig, kan de faktisk endre hele ansiktet til det bedre. Her får du flere alternativ.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning