Få lekre sommerben

Du kan fint få drømmebena og gå uten strømpebukse.

Få lekre sommerben
Få lekre sommerben
Publisert Oppdatert
Du behøver absolutt ikke gå med strømpebukse for å skjule bena dine i sommer. Er det varmt nok i luften, er det også herlig å lufte leggene!

Med noen enkle triks kan du få bena dine til å se skikkelig sexy ut.

Selvbruning

Du kan faktisk skulpturere bena dine med en god selvbruning. Har man brunere ben, kommer også musklene bedre frem og bena får en slankere look. I tillegg kan en selvbruner hjelpe deg å skjule ujevnheter som arr, blåmerker og insektbitt.

Les også: Shortstid

Les også: Trening for DIN kropp

Les også: Sommerproduktene du MÅ haBare husk på å peele huden godt først, påføre fuktighetskrem og til slutt selvbruningsspray, gel eller lotion. Slik unngår du striper i fargen.

Oppstrammende bodylotion

Det er ikke sikkert at du synes det fungerer supergodt, men det er verdt et forsøk å teste ut en oppstrammende bodylotion som inneholder koffein. Koffeinet skal stramme opp huden og hjelpe mot hovne ben som man kan oppleve å få når man har mye vann i kroppen.

De fleste anti-cellulittlotions krever at man masserer produktet inn i huden med sirkelbevegelser under påføring for maks effekt og bedre blodsirkulasjon.

Skimmer på bena

Skimmer er ikke bare til bruk i ansiktet! På markedet finner du også spesialdesignet bodyskimmer som du kan legge på steder du ønsker litt ekstra highlight. Forsøk å børste skimmeret lett over skinnleggen og musklene dine for en glatt og vakker look.

Nudefargede pumps

Pumps i nudefarge får bena dine til å se lengre ut siden fargen på skoene er tilnærmet lik fargen på bena dine. Når du bruker sko med hæler, bruker du også leggmusklene mer aktivt og dermed kommer de tydeligere til syne.

Unngå ankelstropper på skoene, dette "kutter" bena dine og får de til å se kortere ut.

Barberskum og voks

Ikke undervurder kraften av et skikkelig godt barberskum, en barberhøvel eller voks! Superglatte ben er flatterende, men her handler det om å ikke skjære seg under barberingen.

Ett tips er å oppbevare høvelen din i en kopp med olivenolje. Da vil ikke bladene ruste og høvelen vil gli bedre på bena når du barberer dem. Avslutt alltid med en god og fuktighetsgivende bodylotion.

underty220 Asos1201.20kr-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning