Shortstid

Disse shortsene kler de fleste.

Publisert Oppdatert
Shorts er trendy som aldri før! Og det beste av alt er at du finner shorts som passer alle kroppsfasonger og størrelser.

Selv om shortsværet lar vente på seg de fleste steder i landet, er det nå du kan gjøre de supre kuppene før det blir utsolgt.

Trenden nå

Denne sommeren er det trenden med høyt liv og sterke farger som er den heteste. Jeansshortsen er også viktigere enn på lenge, enten du vil at den skal se avklipt ut, eller ha en mer klassisk stil.

Den brune skinnshortsen følger 70-tallstrenden nå og er råstilig i kombinasjon med mykere materialer, for eksempel kan du kombinere den med en transparent chiffonbluse.

Les også: Bli mai-fin

Les også: Trendy ut året

Les også: Kjolen som passer alle



Jumpsuiten holder stand og ser strålende ut både til hverdag og fest og kan dessuten kombineres med både sandaler, pumps og til og med boots på festival.

Shorts kler alle

Vil du kle deg sexy for en kveld på byen, kan du bruke strømpebukse under, noen høye hæler, en søt bluse nedi shortsen og en figursydd blazer til. Ønsker du å gå med shorts på jobb, gå for en lengre variant, gjerne i chinosstil. Kombiner med en slimfit skjorte med krage og lange ermer, et søtt belte i livet og behagelige pumps. Skal du slappe av i parken eller på stranden, er jeansshorts eller armyshorts et perfekt alternativ. Da kan du gå for singlet eller t-skjorte enten nedi eller utenpå shortsen sammen med kilehæler eller sandaler.

Tips


Hvis du trodde at shorts bare kledde syltynne modellben, tok du grundig feil!

Her er våre tips:
  • Har du flotte, runde former vil du se fantastisk ut i en løs shorts med volum rundt lårene og som nesten ser ut som et skjørt på.
  • Synes du at shortsen er for kort, bruk en en tynn tights eller tett strømpebukse under. Det er superkult på fest sammen med høye hæler!
  • Vil du fremheve midjen din, velg en shorts som er høy på livet og sitter tett rundt midjen. Timeglassfiguren blir ytterligere fremhevet dersom shortsen har volum rundt lårene.
  • Regelen med at mørke farger virker slankende, passer bra her. Gå for en marineblå, mørkegrå, brun eller svart shorts hvis du ønsker et slankere uttrykk. Går du for en strømpebukse i samme fargen under, virker også bena lengre.
  • Et annet triks for å få "lengre ben" i shortsen, er å kombinere med hæler. Gå da for kilehæler eller pumps i samme farge som strømpebuksen din, eller nudefargede sko til bare ben.
  • Du finner også mange, flotte shortsvarianter som er lengre på bena, som for eksempel chinosvarianten med brettekant foran, små lommer bak og på sidene.
  • Armyshortsen med mange lommer, passer perfekt på festival og piknik i parken. Kombiner med noen kule sandaler med litt strass og en avslappet, hvit t-skjorte.
  • Er du petit og slank, kan du gjerne kle deg i en kort og ettersittende shorts, men pass på tilbehøret. Balansere antrekket med en litt videre topp på overkroppen, og styr for all del unna den ultrakorte shortsen på jobben.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning