Dropp boblejakka

Slik unngår du den største motesynden til julefesten.

Dropp boblejakka
Dropp boblejakka
Publisert Oppdatert
Ikke la de store vinterjakkene overskygge den vakre feststilen din. Det oppfordrer Linn Camilla Malnes hos Vero Moda.

- Jeg synes at jenter skal slutte å gå med boblejakke til penkjoler! Det ødelegger så mye av looken og de fine kjolene, sier hun.

Bolero eller ullkåpe

Når man skal på julebord skal man for det meste oppholde seg innendørs likevel, derfor tenker Malnes at damene heller kan gå for litt penere yttertøy til selskapsantrekket.

- Når man går til og fra festen, er dette nok. Det som ser bra ut til festantrekket er for eksempel søte pelsboleroer, fake fur-kåper og figursydde ullkåper. Så dropp dunjakken til festen, tipser hun og fortsetter;

Les også: Slank til festen

Les også: Kledd for fest

Les også: Gå for glitter og glam- Man kan godt lide litt for skjønnheten når man skal pynte seg til fest, smiler Malnes.

Nok en motesynd

Det er også et par andre ting å ta hensyn til for at du skal se best mulig ut når du pynter deg.

- Ikke bruk helt lyse eller grålige strømpebukser til penkjolen. Helheten i antrekket blir bedre dersom du går for en helt sort strømpebukse eller en solbrun strømpebukse i stedet, sier hun.

Og ikke la den vinterbleke huden være en demper på humøret.

- Det er ikke dumt å bruke litt selvbruning før du pynter deg til festen. Litt ekstra farge på huden får plaggene til å se freshere ut, siden den bleke hudfargen kan ødelegge litt for antrekket, tipser Malnes.

Skill deg ut

På jule-og nyttårsfestene bør glamour stå i høysetet, og man kan gjerne gå litt "over the top" i vintermørket.

- Det er helt klart lov å skinne litt ekstra på jule- og nyttårsfesten, så kjoler med paljetter og ekstra glimmer og skimmer er perfekt. Vil du ikke ha en hel kjole dekket med dette, sats på en bolero med søte glitterdetaljer.

Og har du lyst å skille deg ekstra ut, kan du gå for sterke farger som rødt, rosa, blått, lilla eller sølv og gull.

- En gullkjole trenger ikke bli så voldsom hvis du kombinerer den med sorte strømper, en sort blazer og noen sorte pumps, sier Malnes og legger til at det aldri er feil å gå for den gode, gamle klassikeren;

- Den lille sorte kjolen har du utallige muligheter med, den kan dresses opp og ned og passer alltid.


bestseller220 bestseller220-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning