Slank til festen

Dette er superundertøyet som gir deg drømmekroppen under kjolen!

Publisert Oppdatert
Vil du at kjolen skal sitte perfekt til festen men irriterer deg over den ekstra bilringen som ødelegge siluetten din?

Null stress! Her finnes det mange, gode løsninger som gir deg looken du er ute etter.

Triks deg fin

Det kan Silje Solhaug, daglig leder ved undertøysbutikken Under Tøyet på Byporten i Oslo, fortelle.

- I dag finner man gode partyløsninger som gjør at du kan gå med kjolen du liker best, små triks som dobbelsidig tape vil hjelpe kjolen å holde utseendet, blanke stropper på bh-en, "magic clip" til å feste bh-stroppen på kjolestroppen slik at den ikke sklir ut, klister-bh eller bh-løsninger som gjør at man kan krysse stroppene, forklarer Solhaug.

Les også: Velg riktig undertøy

Les også: Trusene som gir sexy rumpe

Les også: Undertøyet som gjør underverkerSom navnet tilsier, spesialiserer butikken hun driver seg på undertøy og fører blant annet merker som Elle Mcpherson, Panache, Change, After Eden, Curvy Kate, Lovable og Braza. Butikken legger også vekt på et større utvalg av bh-størrelsene som varierer fra a- til K- cup og fra 65 til 105 i omkrets.

Hold-in

Nå som julebordsesongen er i gang, øker salget av hold-in-produkter også betraktelig. Og du skal lete lenge for å ikke finne akkurat det hold-in-undertøyet du er på jakt etter.

Vil du klemme inn magen og få en smalere midje, finner du korsett og belter som kan hjelpe med dette. Vil du i tillegg løfte rumpa og forme lårene mer, kan du gå for hold-in-truse med høyt liv eller shorts som dekker lårene.

Synes du det er ubehagelig å gå for bukser under kjolen, finner du selvsagt hold-in-kjole som fungerer fint som en underkjole og skaper en slank helhet under antrekket ditt.

Leter du derimot etter det perfekte hold-in-produktet, bør du ta hensyn til følgende;

- At produktet inneholder antibaktriell matriale og puster godt, sier Solhaug.

Riktig bh

Hold-in eller gjennomsiktig tape er vel og bra for sitt formål, men noe av det viktigste er at du bruker riktig bh under kjolen slik at du unngår "dobbelpupp" over eller under bysten, en kraftig valk på ryggen eller dårlig holdning.

- Her er det absolutt best om du måler deg i butikken, vær også obs på at det er forskjell på merkene. Hvis du vil unngå valk på ryggen, er det smart å velge en bh som er litt bredere rundt. Bh-en skal også passe perfekt på ytterste hakket når du kjøper den slik at du kan regulere den etterhvert som den strekkes i vask, sier Solhaug.

Er du usikker på bh-størrelsen din hvis du har gått ned i vekt og fått mindre bryster, er én regel at størrelsen rundt ryggen går ned mens cup-størrelsen går opp.

Jakter du på nytt undertøy til festkjolen er det også smart å se på stoffet på kjolen din slik at du kan velge bh og truse som passer til stoffet og ikke synes i kjolestoffet.

tape220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning