Den allsidige chinosen

Her har du syv måter å bruke den behagelige buksen på.

Publisert Oppdatert
Eksemplene er hentet fra Asos.com

Er du usikker på om du kler chinosen? Den passer faktisk alle kroppsfasonger, trikset er å finne ut hvilken stil du skal gå for.

Her får du noen tips.

Sammen med sterke farger

Du finner chinos i mange farger, det tryggeste er å skaffe seg et par i nøytrale farger som khaki, hvit, svart, grå eller brun. Den nøytrale buksen kan kombineres med like nøytrale farger, eller du kan for eksempel gå for en knallfarget topp, sko eller veske.

Les også: Hvit sommer

Les også: Hotte hatterNaturlige farger

Gå tilbake til chinosens start; safarituren! Har du en beige chinos kan du kombinere den med for eksempel en leopardmønstret topp i brunt, beige og hvitt og samtidig bruke et par sandaler til. Men, pass på så du ikke overdriver, veien fra klassisk til kostyme er kort.

Sommerstil

Jada, vi vet at leggings og tights er hot, men hvorfor ikke variere stilen din med å bruke chinos til en sommerlig tunika? Her vil en smal chinos være mest flatterende, og la gjerne tunikaen ha et markert liv, for å unngå potetsekkassosiasjoner. Svart eller marineblå chinos fungerer fint om du har en fargerik eller lys tunika, men en khakifarget chinos gir en litt lettere look.

Klassisk

Chinos kan du lett gjøre om til noe formelt og klassisk. Du kan for eksempel kombinere den med en blazer i alle lengder og fasonger - avhengig av kroppsfasong og hva som passer deg best. Kombinere gjerne med en søt skjorte, en skinnveske på skrå over skuldrene og et par ballerinas eller klassiske pumps.

Varme farger med hæler

I følge de store motehusene verden over, er beige det nye svarte denne sommeren. Skaff deg derfor en khakifarget chinos som du kombinerer med jordfarger som bruntoner og beigetoner. Her passer det også fint med noen kule kilehæler, gjerne med korksåle.

Hverdagslig

Hvis du vil slappe av en dag og bare kjøre en casual stil, dropp de kjedelige jeansene og bytt de ut med en chinos. Sleng på deg en olajakke, en enkel hvit t-skjorte og et par converse sko, og du er klar for tur i parken eller på kafé.

Les også: Vårens viktigste tilbehør

Les også: Slankende bekledning

Les også: Bruker du feil jeans?Glamorøs

Hvem sier at du ikke kan dra på byen med chinos? Rull buksene opp på leggen, kombinere med en glitrende paljettopp, lange øreringer, et par chunky pumps, en enkel clutch - og der har du festantrekket ditt! variasjon805kr-220 fit908kr-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen