Bildespesial: Slankende bekledning

Dette er plaggene som får deg til å se slankere ut.

Publisert Oppdatert
Bekledning har alt å si hvor hvordan du fremstår i andres øyne, og her gjelder det samme som med makeup; fremhev dine vakreste trekk og skjul dine mindre flatterende sider.

Her får du noen tips til hvilke antrekk som får deg til å virke slankere.

Slengbukser

Om du har bredere hofter og litt mer rumpe, passer det perfekt med en boot cut-jeans. Dette fordi bredden du har oppe balanseres ut av videre bukseben.

Les også: Bruker du feil jeans?

Les også: Møt våren i striper

Les også: Jeans til DIN figurSling back-sko

En komfortabel jeans forlenger bena særlig godt om du kombinerer den med noen kule, hudfargede sko - gå barbent eller med nudefargede strømper i. Med sling back-sko vil ikke føttene dine se kraftige ut, de er gode å gå i, hælen gir deg høyde og rett holdning og nudefargen gir et forlenget uttrykk.

Drapering på topp

Myke folder og draperinger på skjorter, bluser og kjoler får overkroppen din til å fremstå nettere og slankere og er flatterende på de aller fleste. Du finner draperinger på overdeler både på brystet, på armer, skuldre, på ryggen og på magen - alt etter hvilken stil du går for.

Belte i livet

Et belte i livet snurper inn og skaper fasong. Gå for et bredt belte der du er smalest, bruker du det lengre ned på hoftene vil dette fremheve bredden der og ha motsatt effekt.

Maksikjole

En enkel maksikjole er fin å bruke til sommeren, gjerne med en søt bolero over stroppene eller helt for seg selv. Sørg for å velge en ensfarget, fasongsydd kjole, slik at du får markert livet.

Striper

De fleste vet at loddrette striper virker slankende og forlengende. I år er det horisontale striper som er smellhot, men du finner også kule shortser, kjoler og topper med vertikale striper nedover.

Blazer

En oversized boyfriend-blazer virker slankende fordi den er så vid, men om du har ekstra store bryster eller litt mage, vil det være mer flatterende med en figursydd blazer som følger kroppen din. Hold deg til en mørk farge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen