Bruker du feil jeans?

Ikke ødelegg figuren din ved å bruke feil type jeans! Dette skal du se etter.

Publisert Oppdatert
Foto: H&M, skinnyjeans 299 kr, boyfriendjeans 399 kr.

Selv om du har en fyldig og kvinnelig rumpe, betyr det absolutt ikke at du ikke skal kunne gå i jeans. Problemet er bare at enkelte jeans kan få deg til å se ut som du er mellom fem og ti kilo tyngre ut KUN fordi fasongen er helt feil til deg!

Denimmoten er forholdsvis tidløs, men allikevel dukker det stadig opp denimtrender det kan være fristende å kaste seg på. Det betyr at man kanskje faller for fristelsen til å kjøpe en jeans som egentlig ikke er så flatterende..

En god hovedregel er at dersom du har funnet en fasong som funker bra for deg, hold deg til denne stilen. Er du usikker kan du forsøke en variant som er enkel og sofistikert i stilen, i mørk denim med stretch - dette får de fleste til å se slankere ut.

Her får du et par andre tips;

Stenvaskede jeans

80-tallslooken er mindre flatterende på de fleste på grunn av de lyse, grafiske mønstrene. Greit å holde seg unna om man har litt former. Har du en rett fasong uten tydelige former er dette derimot et godt alternativ.

Les også: Jeans til DIN figur

Les også: Variere tightslookenBlingjeans

Jo fyldigere former, jo mindre strass og pynt bør jeansen ha. Sørg også for å velge en variant som har store, enkle baklommer som ikke står så mye ut fra buksen.

Boyfriend-jeans

De er baggy, slitt og avslappende å gå i, men de mangler fasong. Dette forstørrer ofte bakenden.

Knallfarget jeans

En stund tilbake var oransje og knallfargede jeans ekstremt hot, nå er de på vei tilbake igjen. Problemet er at jeans med sterke farger, og da særlig i lysere farger, får rumpa og lårene til å se minst fem kilo tyngre ut.

Skinny jeans

Les også: Slankende bekledning

Les også: Dette vil han se deg i

Les også: Kjoler til alle fasonger


Sigarettbukser med stretch er noe mange kvinner er fan av, og denne jeansformen kan virkelig trykke inn og løfte opp. Husk bare på at formene kommer klart og tydelig frem, og dersom du har litt størrelse på rumpa, vil den se litt større ut når buksebena er smale.

Kilde: Charla Krupp - "How to Never Look Fat Again: Over 1,000 Ways to Dress Thinner -- Without Dieting", Ivillage.com Topshop40-220 Levis999kr-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning