Flørtejakt på ferie

Unge nordmenn har ett konkret mål for sommerferien..

Publisert Oppdatert
Er du mellom 18 og 24 og går med ferieplaner? Da er det svært sannsynlig at du reiser av gårde med boblende hormoner og søte drømmer om en ferieflørt.

En ny undersøkelse avdekker nordmenns ferieønsker; vi reiser på ferie med flørt i blikket!

Viktigst med flørten

Norske ungdommer leter etter en høy, mørk fremmed å tilbringe ferien med, viser en ny undersøkelse utført av Infact for Hotels.com. Det er de yngste som ser frem til å kunne slå seg løs utenfor landegrensen. 12 prosent i aldersgruppen 18-24 år svarer at det aller beste med ferien, er muligheten til å møte en ferieflørt.

Les også: Treningsferie

Les også: Reis på jenteferie

Les også: Romantikk på turDet er nærliggende å tro at mange møter sin utkårede feriepartner etter mørkets frembrudd, antagelig mens de fester natten lang. I hvert fall om skal man tro undersøkelsen: 14 prosent av 18 - 24 åringene svarer at en fest eller tre på ferieturen, er noe de kan identifisere seg med.

Kultur om dagen

Det er ikke bare yrende natteliv som frister de unge. De vil gjerne ta del i lokale skikker og tradisjoner også. Hele 36 prosent av de spurte i gruppen på 18-24 år, svarer at de vil besøke historiske og viktige monumenter på sitt utvalgte feriested.

Faktisk er de yngste mer interessert i historiske, severdigheter og attraksjoner enn de litt eldre. Aldersgruppen 25-39 ligger et solid hopp ned i forhold til hva interesse for historie angår. Kun 21,5 prosent sier seg positive til dette.
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning