Treningsferie

Hvorfor ikke kombinere trening og reise til et fantastisk sted?

Publisert Oppdatert
Hvis du har lyst å bli stram i fisken og samtidig reise bort for ekstra sol, sommer og vakre omgivelser, kan det hende at en bootcamp på den franske rivieraen er turen for deg.

Det er reiseoperatøren Inspiratour som arrangerer treningsøkter og strandliv side om side, men ikke forvent deg for mye av den late feriefølelsen.

Treningsleir

Med på turen følger nemlig to personlig trenere fra ELIXIA. I følge pressemeldingen er dette er turen for kvinner og menn som elsker å trene. Planen er skikkelige treningsmengder hver dag, lange joggeturer og pushups før frokost og allsidig fysisk aktivitet mesteparten av dagene. Det blir kickboxing før lunsj og EnergyYoga på stranden i solnedgangen.

Les også: Trygt og lett i toppform

Les også: Gode grunner til å IKKE slanke segKombinert med sunt kosthold og frivillige aktiviteter i form av alt fra juving til sol, bad og avslapping innimellom.

Opplegget

Selv om trening og sunt kosthold er hovedfokus er det ikke dermed sagt at du må avstå fra den gode, franske maten og vinen.

Les også: Reis på jentetur i vår

Les også: Singel og reiselysten?

Les også: Tren som kjendiseneKostholdet i Middelhavslandene går for å være blant verdens mest helsebringende, og et glass vin eller to skal jo bare være sunt.

Bootcampen finner sted i mai. Jogging2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen