Q SKYR DRIKKE

Perfekt påfyll under shoppingrunden

Slik får du energi til å holde ut noen timer til.

SLITEN: Shopping er veldig moro, og litt slitsomt. Derfor trenger du litt næring underveis på runden.
SLITEN: Shopping er veldig moro, og litt slitsomt. Derfor trenger du litt næring underveis på runden. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Shopping er morsomt, i hvertfall i noen timer. Så begynner man å bli sulten, sliten og lei av alle prøverommene. Cafeene er fullstappet, og det virker umulig å få satt seg ned med en matbit. Da kan shoppingen fort begynne å virke mer som et ork.

Slitsom shopping

Selv om det er morsomt å shoppe, kan det også være utrolig slitsomt. Klær skal av og på, man går lange avstander, og det er fullt av mennesker i butikkene.

Det er ikke rart at sulten begynner å gnage i magen etter noen timer, for man bruker faktisk mye energi når man shopper.

Dessverre er det ikke alltid så lett å finne sunne alternativer når man trenger en matbit. Spisestedene er ofte fulle, og kioskene tilbyr ikke akkurat den sunneste maten.

Da er det godt å vite at det finnes mat du kan få i deg på farten, uten at den er full av kalorier og fett.

Et sunt alternativ

Q Skyr Drikke er en ny drikkeyoghurt som er full av proteiner, men inneholder lite sukker og fett. Drikkeyoghurten er faktisk den sunneste som finnes på markedet.

Q Skyr Drikke kommer i to smaksvarianter; jordbær og blåbær. Den er lett å drikke, og passer perfekt når du trenger litt påfyll under shoppingen.

Du får kjøpt Q Skyr Drikke i de fleste kiosker og dagligvarer. Du trenger bare å riste flasken, så er den klar for å drikkes. Enkel å ta med seg videre på shoppingrunden, og den gir deg nok energi til å fortsette å handle i noen timer til.

Når man er på shopping, er ofte utholdenhet det man trenger. Akkurat når man er klar for å gi opp, dukker akkurat det man leter etter opp. Med litt ekstra energi skal du ikke se bort fra at du finner det du er på jakt etter, og har det litt morsommere underveis.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning