ALLÉVO

Slik får du på deg favorittjeansen

Nå er det slutt på kjedelig slankemat og ensformige dietter for å finne tilbake til trivselsvekten.

FAVORITT: Pakk vekk de kjedelige buksene, og finn frem favorittjeansen i høst!
FAVORITT: Pakk vekk de kjedelige buksene, og finn frem favorittjeansen i høst! Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Høsten har kommet, og mange oppdager at fjorårets jeans ikke passer like godt lenger. Imidlertid er det ikke nødvendig å spise kjedelig og smakløs mat for å gå ned i vekt.

Vi finnes på facebook. Bli medlem og få tips og råd til en sunnere livsstil

Energi på farten

Allévo har lansert to typer barer for deg som er opptatt av å spise sunt. Allévo Low Calorie Bars er perfekt som måltidserstatter eller som et mellommåltid. Disse barene inneholder 200-220 kalorier, samt alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer du trenger. Med høyt innhold av fiber og lav GI gjør disse barene har blodsukkeret stiger sakte, slik at du holder deg lengre mett.

Low Calorie Bars er lure å ha med seg i veska, i bilen, på kontoret eller til å kose seg med på kvelden. Det aller beste med Allévos barer er smakene du kan velge mellom. Deilig sjokolade, fristende pistasjnøtter, karamell og røde bær - Kanskje du finner en ny favoritt-sjokolade? Med barene får du nok energi til å gjøre det du har lyst til, enten det er trening eller shopping.

Les mer: Shopping med sunn snacks i veska

Før trening

Allévo Energy Bar har et høyere innhold av protein og fiber, og er derfor ypperlig å spise før trening. Du kan også bruke energibaren som et mellommåltid, for den inneholder bare 140 kalorier. Det lave kaloriantallet er takket være mindre sukker og fett. Baren er enkel å ha med seg, og er et godt tips når du trenger et lite påfyll av energi. Med sprø smak av sjokolade og kokos får du energi og næring raskt og enkelt.

Det er viktig at du kan kose deg samtidig som du går ned i vekt. Du skal også føle deg trygg på at kroppen din får alle de næringsstoffene den trenger for å fungere optimalt.

Du skal jo ikke være slapp og energiløs selv om du vil ned i vekt. Finn frem favorittjeansen og sett deg et tydelig mål. Det er ikke sikkert det er uoppnåelig ...

Les mer: Slik har du det gøy på trening

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning