Test av treningstights

-Sitter som støpt og kjennes tørr

Vi har testet 13 treningstights

TEST AV TRENINGSTIGHTS: Vi har testet 13 tights for løping i varmt vær eller til innendørs løping på tredemølle. Tre tights får terningkast seks.
TEST AV TRENINGSTIGHTS: Vi har testet 13 tights for løping i varmt vær eller til innendørs løping på tredemølle. Tre tights får terningkast seks. Foto: FOTO: Produsentene.
Publisert Oppdatert

Tidligere har vi testet både løpesko og treningstopper. Denne gangen har vi testet treningstights for damer.

Tights er en tettsittende, elastisk treningsbukse, og vi har testet 13 tights for løping i varmt vær eller til innendørs løping på tredemølle.

(Vil du heller lese om varmere tights til høst- og vinterbruk har vi selvfølgelig testet det også)

 

Testvinnere

Tre treningstights fikk terningkast seks. Testvinner ble Houdini w´s cross tights.

Også Nike epic lux tights og Peak Performance womens lavvu printed tights fikk toppkarakter.

 

Maks bevegelighet

En god løpetights gir maks bevegelighet, uten at det strammer noe sted. Den bør sitte tett på og ikke krølle seg. Den skal trekke fukt vekk fra kroppen, og tørke raskt opp, så du føler deg minst mulig klam og våt når du svetter.

De vanligste lengdene er pirat som rekker til under knærne, og lang, som rekker ned til anklene.

Ingen av tightsene er dårlige, de oppfyller minimumskravene med god margin. Derfor får alle gode terningkast. Vi prøver likevel å forklare hvilke som bare er gode, og hvilke som er suverene, blant annet på fuktegenskaper.

Kompresjonstights er ikke med i testen, fordi vi regner det som en annen kategori. Senere i år kommer det en egen test av kompresjonstights.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning