Skitur til alpene

Bestill skiferien NÅ

Bare noen dager igjen av 1000-kroners rabatten.

ALPERABATT: Før 31. oktober får du 1000 kroner i rabatt på alpeturen.
ALPERABATT: Før 31. oktober får du 1000 kroner i rabatt på alpeturen. Foto: Foto: STS Alpereiser
Publisert Oppdatert
SKIFERIE: Det er flere hundre kroner å spare ved å bestille skiferien før 31. oktober.
SKIFERIE: Det er flere hundre kroner å spare ved å bestille skiferien før 31. oktober. Foto: Foto: Crestock

Dersom du drømmer om skiferie til alpene i vinter er det nå du kan gjøre det største priskuppet. Men du bør være rask, for etter 31. oktober forsvinner 1000-kroners rabatten. Satser du på en "all-inclusive" pakke kan du få deg en skiferie til svært god pris. Reiseselskapet STS Alpereiser reklamerer med 1.000 kroner i avslag for tidlig bestilling.

STS Alpereiser har årets brosjyre bugnende full av gode pakketilbud til alpene. Spesialpakkene til selskapet inkluderer både fly, transport til og fra hotellet, hotellopphold, skikort i seks dager, samt frokost og flere retters middag under hele oppholdet. De rimeligste turene på den billigste innkvarteringen sikrer deg en ukes alpeferie for 6.000-7.000 kroner.

Tilbudene er størst til nordmenns favorittalpeby, Bad Gastein i Østerrike. Men spesialpakkene med alt inkludert får du også til selskapets andre destinasjoner, både i Frankrike, Sveits og Italia.

Les mer om STS Alpereiser her>>

Andre alternativer

Det skal mye til å finne bedre skitilbud enn pakketilbudene fra STS Alpereiser, men reiseselskapet Langley har også svært gode tilbud til blant annet Frankrike. Her inngår også heiskort, frokostbuffet og treretters middag samt transfer til og fra hotellet i tillegg til fly og opphold. Er du ekstra eventyrlysten arrangerer selskapet skiturer til både Canada, Grønland, Russland og Iran denne vinteren. Bestiller du skireise før 31. oktober med avreise i januar med Langley kan du velge mellom å få 500 kroner i rabatt eller en halv dag med fri fjellguide i Val d'Isère, Val Thorens eller Chamonix.

Dersom det er et alternativ å reise fra Sverige har den svenske turoperatøren Lion Alpin en rekke destinasjoner til Frankrike, Italia og Østerrike.

Les mer om Lion Alpin her>>

ALPEDRØM: Mange drømmer om en skiferie til alpene. Er du tidlig ute med bestillingen kan det være mange penger å spare.
ALPEDRØM: Mange drømmer om en skiferie til alpene. Er du tidlig ute med bestillingen kan det være mange penger å spare. Foto: Foto: STS Alpereiser

Les mer om Langley her>>

Fly med lavprisselskaper

Skulle du velge å lage deg din egen skipakke kan du komme deg relativt billig til mange flotte skisteder i alpene. Flyr du til Chambéry eller Salzburg for eksempel, har du kort vei til hundrevis av fantastiske skisteder. Sterling åpnet to nye ruter i fjor vinter. Flyr du til Chambéry i Frankrike og leier bil derfra, har du kort vei både til Chamonix, Avoriaz, Courchevel, Cormayeur, Tignes, Val Thorens og Val d'Isère. Det samme kan gjøres fra flyplassen i Salzburg i Østerrike - det er relativt kort vei til både Bad Gastein, Ramsau, Seebeld, Salbach og Zell am See. Både Sterling og Norwegian flyr til Salzburg, samt en rekke andre flyselskaper.

Sjekk de billigste prisene på fly til Salzburg her.

UTENFOR ALLFARVEI: I alpene trenger man ikke bare holde seg i løypene.
UTENFOR ALLFARVEI: I alpene trenger man ikke bare holde seg i løypene. Foto: Foto: Crestock

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning