Lørdag kan det falle 60 centimeter snø på fjellet i Voss. Søndag er det meldt 40 centimeter til, og neste uke er det meldt kaldt vær. Voss Resort har meldt sesongåpning i desember, men slik det ser ut, kan bakkene Bavallen og Hanguren åpnes lenge før. Det melder nettstedet Skiinfo.

Få oppdatering på snødybder her

Lager snøen nå

Skeikampen noen mil nord for Lillehammer har allerede satt i gang snøproduksjonen, og varsler at de allerede kan åpne bakken til helgen. Egentlig er det planlagt bakkeåpning 15. november.

Fortsatt sommer på Folgefonna

Må du ut på nedoverski i helga, kan du dra til Folgefonna. Sommer betyr skisesong på Folgefonna, og de har bestemt seg for å holde åpent litt til.

Se live webkamera fra Folgefonna her

Kortere sesong

- Vintersesongen vil i ubestemmelig fremtid bli kortere og kortere, våtere og mildere, sier meteorolog Bjart Eriksen i Storm Weather Center. Les bloggen hans her.

Se når snøen kommer

Se webkamera fra din nærmeste skibakke:

De forskjellige punktene ligger på eller ved skianlegg. Lenkene går direkte til aktuelle webkameraer eller ofte oppdaterte stillbilder fra bakkene. Ønsker du mer info om snørapporter, gå til denne nettsiden.


Vis større kart

Har du tips om webkamera ved flere skianlegg, send gjerne et tips til redaksjonen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Test

Ski for friluftsfolk

Vi har testet "allroundski" du kan bruke både på fjellet og i oppkjørte markaløyper.

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.