Foreldrekonkurranse

Vinn kjøkkenutstyr til 3550 kroner

Du trenger bare svare på et enkelt spørsmål.

Publisert Oppdatert

Vi bruker mye tid på kjøkkenet i løpet av en uke for å lage maten barna drømmer om til middag. Nå kan du vinne kjøkkenutstyr som kan gjøre matlagingen litt enklere og raskere. Vi trekker ut 2 heldige vinnere som enten får en kjøkkenmaskin eller en kaffetrakter og en vannkoker i premie. Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet under.

Kjøkkenmaskin

Kjøkkenmaskinen Braun Multiquick 5 K700 har et unikt 2-skålssystem og 600 watts motor. Her kan du hakke alt fra løk og nøtter til klumpfrie blandinger eller pureer. Den store skålen klarer opptil 2 liter væske eller deig opptil 1,5 kg. Alle de avtagbare delene kan vaskes i maskin. Verdien er 1.399 kroner.

Kaffetrakter og vannkoker

Braun Sommelier Kaffetrakter KF 610 har en isolert termokannen som holder opptil 10 kopper kaffe varme i timevis, samtidig som kaffesmaken bevares. Den slår seg av automatisk etter trakting, og er enkel å rengjøre. Verdien er på 1.698 kroner.

I tillegg til kaffetrakteren vår du en Braun Multiquick 3 WK 300 vannkoker til en verdi av 459 kroner. Den kan koke opp 200 ml vann i løpet av 45 sekunder. Vannkokeren skrur seg av automatisk når den er tom, når vannet har kokt opp, når lokket åpnes eller dersom den fjernes fra basestasjonen.

Les også:

15 tips som får kresne barn til å spise godt

Er familien din sunn nok?

10 kjappe middager barna liker

Klarer du denne quizen er du trolig lege.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen