Møt andre foreldre på nett

Del erfaringer med andre foreldre

I våre forum finner du andre foreldre som vet nøyaktig hvordan du har det.

SNAKK MED ANDRE FORELDRE: På Barn i magen og Din baby kan du snakke med noen som vet nøyaktig hvordan du har det.
SNAKK MED ANDRE FORELDRE: På Barn i magen og Din baby kan du snakke med noen som vet nøyaktig hvordan du har det. Foto: ILLUSTRASJONSBILDE: Colourbox.com
Publisert Oppdatert

Foreldre.no har to forum hvor foreldre kan snakke sammen og utveksle erfaringer. Barn i magen og Din baby har henholdsvis 250.000 og 300.000 unike brukere hver måned. Her kan du starte diskusjoner og stille spørsmål om det meste som omhandler livet med småfolk, samt samlivet mellom foreldre etter fødsel. Har du spørsmål eller ønsker å snakke med noen i begynnelsen av graviditeten, klikker du innom forumet 1.trimester.

Ønsker du for eksempel å diskutere foreldrepenger, permisjon og økonomi, klikker du bare på forumet Foreldrepenger og permisjon. Vil du bare ha et avbrekk og snakke om alt eller ingenting, kan du klikke deg innom Anonymforum eller Skravlesiden. Her er det mange muligheter.

Meld deg inn her!

Måneden bruker og månedens innlegg

Hver måned får to brukere litt ekstra oppmerksomhet i kåringen Månedens bruker og Månedens innlegg. Vi får inn forslag fra andre forummedlemmer og finner også selv gode kandidater. Det er også fullt lov å nominere seg selv om du føler at du har bidratt positivt eller startet en viktig diskusjon.

Månedens bruker er en aktiv person som ikke skriver som anonym eller gjest. H*n starter tråder og debatter som er nyttig for andre og bidrar med kloke ord, gode råd eller utmerker seg positivt over en lengere periode.

Månedens innlegg er rett og slett et innlegg som utmerker seg på en spesiell måte og har nytteverdi for andre. Det kan være en egen tråd eller et bidrag i en tråd. Her er det ingen begrensninger. Vinneren kan skrive som anonym.

Vi samarbeider med en rekke sterke merkevarer innenfor alt fra fra leker og barneprodukter til skjønnhetspleie og kjøkkenprodukter. De to vinnerne i kåringen får flotte premier i posten. Denne måneden er det to kaffemaskiner til kjøkkenet.

Sjekk disse aktuelle debattene:

Stor mage i uke 11

Foreldrepermisjon når far er bonde

Skal man gi opp å bli gravid når man er 40

Fikk du din første etter fylte 35?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen