Oppskrift: Marsipanstjerner med sjokolade

Marsipanstjerner med sjokolade

Disse marsipanstjernene forsvinner fort fra konfektskålen!

Disse marsipanstjernene er dekorative innslag på spisebordet.

Disse marsipanstjernene er dekorative innslag på spisebordet. Foto: Jes Buusmann og Thomas Hergaard

Publisert Oppdatert

(12 marsipanstjerner)

125 g marsipan

75 g tørkede blåbær/andre bær eller korint

150 g mørk sjokolade

farget kakekrymmel

Få flere søte oppskrifter fra Norsk Ukeblad:

Gulrotkake med flerfarget ostekrem

Deilige kokosmakroner

Lekre cupcakes

Marsipankuler med nougat

Kna sammen marsipan og tørkede bær eller korint. Kjevle marsipanen ut mellom to stykker plastfolie, og stikk ut 12 stjerner.

Brekk opp mørk sjokolade, legg dem i en liten bolle og sett den i vannbad. Rør i sjokoladen til den har smeltet. Dypp stjernene i sjokoladen, ta dem opp med to gafler og legg dem på bakepapir. Dryss eventuelt over farget kakekrymmel.

La stjernene ligge på bakepapiret i ca. 1 time til sjokoladen har stivnet.

Samleside: Kaker fra Norsk Ukeblad

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag