(12 marsipanstjerner)

125 g marsipan

75 g tørkede blåbær/andre bær eller korint

150 g mørk sjokolade

farget kakekrymmel

Kna sammen marsipan og tørkede bær eller korint. Kjevle marsipanen ut mellom to stykker plastfolie, og stikk ut 12 stjerner.

Brekk opp mørk sjokolade, legg dem i en liten bolle og sett den i vannbad. Rør i sjokoladen til den har smeltet. Dypp stjernene i sjokoladen, ta dem opp med to gafler og legg dem på bakepapir. Dryss eventuelt over farget kakekrymmel.

La stjernene ligge på bakepapiret i ca. 1 time til sjokoladen har stivnet.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!