Kylling Tikka på 20 minutter
Har du det hektisk denne uken? Du rekker å lage denne middagen!


(4 porsjoner)
6 grillede kyllinglår
1 gl. Tikka masala-saus
1 lime
frisk koriander
(eller persille)
4 nanbrød
Hell Tikka Masala i en ildfast form og legg i kyllinglårene. Sett formen i ovnen og stek
i ca. 15 min. ved 200°.
Varm nanbrød som anvist på pakken.
Dryss over koriander før servering og pynt med limebåter.
Server kylling Tikka med kokt ris og nanbrød.
Les også:
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør