(10 muffins)

3 ss kakao

1 dl kokende vann

1 egg

75 g sukker

1½ dl yoghurt naturell

125 g hvetemel

1 ts bakepulver

50 g kokosmasse

1 ts vaniljesukker

Topping:

50 g smør

3 ss kakao

2 ts vaniljesukker

1 beger kremost

Rør kakao ut i kokende vann. Visp egget luftig med sukker og rør i yoghurt.

Bland de tørre ingrediensene og rør dem i deigen sammen med kakaovæsken.

Tilsett kokosmasse og fyll muffinsformene ¾ fulle med deig. Stek midt i ovnen ved 175° i ca 20 min.

Avkjøl på rist.

Smelt smøret, rør i alle de tørre ingrediensene til toppingen. Avkjøl.

Rør i kremosten.

Sett blandingen kjølig slik at toppingen setter seg litt.

Dryss litt kokos over.

LES OGSÅ:

Ostekake med sjokolade

Sjokoladekake med nøtter og krem

Herlig Brownies-variant

Fransk sjokoladekake

Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet

Elisabeth Lund-Andersen, redaktør i Norges største ukeblad. © Foto: Astrid Valler

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Elisabeth Lund-Andersen

redaktør

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!