Oppskrift: Kokosbrownies
Herlig brownies-variant
Når de fortsatt er litt klissete i midten, er disse saftige kokos-browniesene perfekte!
Ca. 25 biter
200 g smør
4 egg
5 dl sukker
2 dl kokos
½ ts salt
1½ dl kakao
2 dl hvetemel
PYNT:
2 dl kokos
Smelt smøret og avkjøl. Visp egg og sukker til lett og luftig eggedosis. Tilsett kokos, hvetemel med salt og kakao. Vend til slutt inn det smeltede smøret og rør forsiktig så røren blir glatt og fin.
Fordel røren i langpanne, 20 x 25 cm, som er dekket med bakepapir. Strø over kokosen til garnering. Stek kaken nederst i ovn ved 175°. Kaken skal fremdeles kjennes litt klissete i midten. Hvis kokosen begynner å få for mye farge kan kaken dekkes med bakepapir den siste tiden av stekingen.
La kaken avkjøles i formen og skjær den deretter opp i biter.
Lang holdbarhet ved oppbevaring i kjøleskap.
LES OGSÅ:
Mor Monsen: Perfekt å ha på lur i fryseren
Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet
HJEMMET - best på mat!
Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede.
Ha en fin uke med Hjemmet!
Mvh. Elisabeth Lund-Andersen
redaktør
Denne saken ble første gang publisert 26/11 2014, og sist oppdatert 02/05 2017.