Påskekos:

Våre beste videoer

Vi lager mange videoer her på Klikk Motor. Her er et knippe av de beste.

Publisert

Det nærmer seg vår og sommer, og da er det på tide å drømme om biler uten tak. Et godt alternativ da er nye Audi A5 Cabriolet, og en video fra da vi prøvekjørte bilen i Monaco kan du se her.

En annen Audi, som riktignok har tak, men som går mye fortere, er Audi R8 med V10-motor. Også den har vi kjørt i vinter, og hvordan det var kan du se her.

Båteventyr på Svalbard

Prøvekjøringen av de to Audi-ene skjedde i henholdsvis Monaco og Spania, men vi har også medarbeidere som har vært på langt nordligere breddegrader.

Båtjournalistene Frederik Finnes og Terje Haugen ønsket å kjøre båt helt til 80 grader nord på Svalbard, og den spennende turen resulterte i en liten web-TV-serie på fem episoder. Episodene kan du se her.

Mye båtsnadder var det også på Sjøen for Alle-messen på Lillestrøm. Der var selvsagt vi, og filmet blant annet messens raskeste båt, en Goldfish som du kan se her.

Finanskrisen stopper utviklingen

Vi har også vært på bilmesser i vinter, blant annet i Genève. Der filosoferte vi litt over hvordan finanskrisen har gjort at utviklingen i bilbransjen har stoppet opp litt den siste tiden. Se den videoen her.

I tillegg til å skrive om bil og båt, skriver vi også om MC her på Klikk, og også noen MC-videoer har vi laget i vinter. Men når snøen ligger metertykk over store deler av landet vårt, er det ikke så lett å kjøre MC. Derfor laget vi en video på hjelmer i stedet, som du kan se her.

Les også:

Hele vårt videoarkiv

Våre beste kryssord

Her er de beste skitipsene

Våre kuleste bilvideoer

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning